Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeská bramboračka sklínka

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 1. 2015 20:27

Suroviny pro 1

1

4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 380 kJ / 330 kcal
Bílkoviny14,48 g
Tuky11,34 g
Vláknina8,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sklínka, skleněnka = nezahuštěná jíškou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 2. 2022 08:45

:-)<3 :yes:to je pravda, moje babička ji dělávala a já ještě zamlada když jsem občas drřela nějakou dietu :-) ale je moc dobrá a někdy si ji dělám ještě i dnes:-K

zizala zizala

3. 11. 2020 18:11

medmic: děkuji za vyzkoušení. Přesto si myslím, že občas je fajn udělat změnu:;-)

medmic

3. 11. 2020 18:05

Není nad klasiku :-)

zizala zizala

22. 3. 2015 11:33

popoluska340: Díky, tak ať chutná ;-):yes:

popoluska340 popoluska340

22. 3. 2015 11:17

Zizala pozerala som tvoje recepty,a objavila som tuto polievku,hned dneska uvarim,ale z pohankou,tu mi manzel zje v polievke,a nabuduce skusim dat pseno,aj to mam doma.

maiva maiva

1. 2. 2015 20:50

Výborná klasika našich předků:yes: taky vařívám. Do naší skleněnky přidávám někdy kroupy:-p+:yes:

marcik marcik

31. 1. 2015 21:49

Příště vyzkouším s kroupama ;-), jáhly doma nechtějí :-// :-K:yes:

zizala zizala

31. 1. 2015 21:03

MajaV: :-) To je dobrá vychytávka :yes:

MajaV

31. 1. 2015 21:01

Takovou bramboračku dělám a je moc výborná:yes: Dávám velké kroupy, ty se vaří déle než polévka a než jich vařit jen trochu, tak je mám vařené v mrazáku a do polévky jen v průběhu přidávám:-)

zizala zizala

31. 1. 2015 20:56

hosta: Aha, tak já znám jen lámanku pohankovou, tu krupkovou jsem nikdy neviděla, kupuju jen celé kroupy nebo krupky. A ani tu pohankovou už nekupuju. Raději celou.

hosta hosta

31. 1. 2015 20:44

zizala: lámanka jsou drobné zlomkovité netříděné krupky ale nemyslím, že je jen pohanková - nějak se v tom nevyznám

zizala zizala

31. 1. 2015 20:38

hosta: Pohanka se u nás nevyskytovala, jen jáhly a kroupy. Jáhly vařila babička malým kuřátkům :-)

zizala zizala

31. 1. 2015 20:36

hosta: :-)) Moje sklerotická hlava si vzpomněla, až když jsem na ně pustila vodu. Holt zvyk je železná košile :-8

hosta hosta

31. 1. 2015 20:32

Báječná, tak ji dělávala babička:yes: Dávala lámanku. No - a tady jsi měla tu možnost ty suché houby zkusit na cibuli před zeleninou orestovat ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: staročeská bramboračka s houbami bramboračka s kroupami bramboračka na kyselo bramboracka sklenenka polevka sklinka bramboračka s kroupy bramboračka kroupy bramborova polevka s kroupami bramboračka s houbami a kroupami pravá bramboračka s kroupami staroceska bramborova polievka bramboračka rozpis staroceska zeleninova polievka recept bramboračka s kroupami a houbami růžičková kapusta recepty polévky bramboračka s kproupami bramboračka s houbami kroupy pohanková bramboračka bramboracka z cerstvych hub staeoceska bramboracka

Suroviny: houby, brambory, zelenina kořenová, cibule, zelenina čerstvá, máslo, pohanka, vývar masový, česnek, majoránka, petrželka, libeček, pažitka, dobromysl

TopRecepty.cz

Staročeská bramboračka sklínka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A2X3