Játra na pomerančích s bramborovo-fenyklovou kaší
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 434 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,67 g |
Tuky | 19,60 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 124,58 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2020 10:55
1. 3. 2015 14:32
24. 2. 2015 18:16
24. 2. 2015 12:11
24. 2. 2015 11:38
24. 2. 2015 09:53
23. 2. 2015 19:52
23. 2. 2015 19:32
23. 2. 2015 18:44
23. 2. 2015 18:25
Jaruško, u nás játra taky nejsou moc často
Jitko díky
23. 2. 2015 18:21
23. 2. 2015 17:31
23. 2. 2015 16:51
23. 2. 2015 15:53
23. 2. 2015 15:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 4 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 47 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: játra na pomerančích játra na kaši tncz nova 23.2. 2015
Suroviny: játra vepřová, pomeranče, zázvor čerstvý, cukr třtinový, sůl, máslo, olej, brambory, fenykl, mléko, máslo, sůl
Játra na pomerančích s bramborovo-fenyklovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2vn
15 názorů