Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocný koláč ve skle

Hodnocení receptu je 4,9 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 3. 2015 20:03

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 264 kJ / 1 736 kcal
Bílkoviny23,72 g
Tuky73,45 g
Vláknina18,13 g
Cholesterol 217 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy235,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: podle "Čarujeme" - upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bohusf

8. 7. 2020 08:18

Vanilka: souhlasím, pro mě naprosto nepřijatelné. S prominutím odpudivé. Když upeču do zásoby,dám do krabičky a do mrazáku. Momentálně borůvk. koláče. Večer vyndám na snídani a ráno k odpolední kávě a nemá to chybu. vč. přepravy.Tohle bych si nedovolila předložit ani rodině.

bohusf

8. 7. 2020 08:13

Přiznám se, že mě to šokovalo. Vždy se snažím, aby se dalo "jíst i očima" - tohle vypadá strašně.A pokud bych chtěla ušetřit čas a opravdu si pochutnat,výhodou koláče je, že se dá upéci a zamrazit a pak chutná jak právě upečený..Omlouvám se, ale jen z pohledu se mi zvedá žaludek. Věřím, že to bude dobré, ale tohle je z mého hlediska plýtvaní časem i surovinami. Nedovedu si představit, že bych předložila rodině a už vůbec ne návštěvě.Pro mě první recept, kterému dávám NE.

hosta hosta

25. 3. 2015 10:43

Kiki Love: díky za odkazy - ten druhý je přesně to, co jsem dělala:-)), jen vypadá s větším ovocem lépe:-D

Kiki Love

25. 3. 2015 04:48

Hosta nejde jen o sklenice, do kterych se postupne skladaji hotove naplne, samozrejme, ze i takovych je tady prehrsel, ale podivej se treba tady na tyhlety, pohledala jsem neco pro tebe, muzes si to vyzkouset, mas to tady i s recepty. At se ti dari!:yes::-)
www.youtube.com/watch?v=sPBZQZrDawA
www.yummly.com/recipe/Cakes-in-a-Jar-506525
www.yummly.com/recipe/external/Peach-Pies-in-a-Jar-629479

hosta hosta

25. 3. 2015 00:20

Kiki Love: ano, na Floridě si to objednávají lidé z obchodu - ale jde jen o sklenice, do kterých se postupně skládají hotové náplně, tak jak ukazuje uvedený odkaz. To může být opravdu hezké a dekorativní. Tento moučník je ve sklenici přímo pečený, to třeba brzy dorazí i k vám - svět je velmi globalizovaný;-)

Kiki Love

24. 3. 2015 21:18

Jak se tam pro Boha ziveho vloudila ta email adresa???:-//

Kiki Love

24. 3. 2015 21:15

Tady si to u nas objednavaji lini lide z obchodu, ti kterym se nechce nic pect a nebo ti mene zrucni. Kdo to umi krasne udelat (to nesmi byt v te sklenici jako "matlala a patlala"), tak to i prodava, ale musi to byt skutecne krasne hned na 1. pohled a lakave, miralove840@yahoo.compekne barevne, pak to muses Vanilka nekomu treba i podarovat jako maly darecek, nebo to tady take frci na ruznych party, ted uz je moda z tech zavarovacek i popijet kavu, vino, nebo nealkoholicke napoje (USA), to k vam ale take urcite brzy dorazi.:-D:yes:

www.mybakingaddiction.com/red-velvet-cupcakes-in-a-jar/

www.pinterest.com/pin/376332112588251742/

hosta hosta

21. 3. 2015 22:25

Wikki::-?

Wikki

21. 3. 2015 22:02

Nevím jestli si děláte srandu? :-//

hosta hosta

20. 3. 2015 18:24

Vanilka: Myslím, že rozdíl je jednak ve struktuře, protože máslo, které při pečení steče na ovoce a sypkou směs moučník víceméně usmaží, pak taky v tom, že když zavřeš ještě horké, konzervuješ tak, že i po pár dnech je jako čerstvé oproti buchtě z krabičky.

Vanilka

20. 3. 2015 16:13

Možná se na mě budete zlobit, ale k čemu je to dobré? Když pominu to, že to nevypadá příliš lákavě, tak klasická buchta nakrájená na kousky a uzavřená např. v krabičce je také docela "mobilní", ne?:-p Tímto se nechci do nikoho navážet, jen by mě zajímalo, zda tento moučník opravdu má nějaké výhody...:-K

vybusna vybusna

18. 3. 2015 14:55

hosta: jasne jasne...ja len, ze aj toto je riesenie...ja som to dala do takej banatej a bolo to ;-)nefotitelne

hosta hosta

18. 3. 2015 14:54

vybusna: To jsou moc krásné skleničky, ale když nejsou, nic se neděje, tohle se jí jako jednotlivé porce lžičkou přímo ze skla

hosta hosta

18. 3. 2015 14:48

magdalenka: otvorené, samozrejme;-) Já to tam dopíšu:-)

magdalenka magdalenka

18. 3. 2015 11:44

Jitka, prosím - asi moja otázka zas vyznie divne, pečie sa to zaviečkované? Myslím, že otvorené (ak do toho pridávaš ešte tú smotanu), ale preventívne sa pýtam...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koláč ve sklenici ovoce kiki kikí ovoce moucnik ve sklenici moučníky do skla moučník ve skle koláč do sklenice koláč ve skle koláč pečený ve sklenici buchta ve skle spaldovy kolac ve sklenici pečeme v zavařovacích sklenicích peceny kolac ve skleničce v troube pinterest nápady na jaro ovocný koláč ve sklenici koláč v zavařovací sklenici buchta pecena v zavarovacich sklenickach moučníky do skleničky buchty ve skle jak vypada ovoce kiki

Suroviny: ovoce, mouka polohrubá, cukr hnědý, prášek do pečiva, sůl, máslo, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Ovocný koláč ve skle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o0BN