Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí se šípkovou omáčkou

Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma nezačnete dohadovat jako pánové ve filmu Slavnosti sněženek.

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 140 min

170 min (30 min příprava + 140 min tepelná úprava)

22. 3. 2009 16:59

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 162 kJ / 2 190 kcal
Bílkoviny127,00 g
Tuky157,78 g
Vláknina19,25 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 2,25 g
Sůl5,52 g
Sacharidy25,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Většinou je třeba zvěřinu předem naložit. Já nejraději jen poliji rozpuštěným máslem, přidám koření a nechám v chladu přes noc odležet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

18. 1. 2012 20:43

se šípkovou:-!:-! se zelím:-!:-! se šípkovou:-!:-! se.... picnu:-O:-O to je nesmírná krása:-):-):-K:-K:yes::yes::yes:

maris maris

30. 12. 2011 20:41

Alicka: moc děkuji za vyzkoušení, mám radost, že vám chutnalo:yes: Díky:-K

Alicka

30. 12. 2011 18:32

maris-musím opravdu pochválit tuto delikatesu,kterou jsem už podruhé svým blízkým přesně podle Tvého receptu uvařila.Opravdu vynikající.Děkuji za recept.:yes::-K

radka. kabova radka. kabova

23. 6. 2011 11:38

Díky za recept. já jako dcera myslivce občas zvěřinu dělám a myslím, že za ta léta i dobře :-D. Ale potřebovala jsem inspiraci. No nakonec jsem to tedy vyzkoušela takhle, ale místo šípkové omáčky (nemám ani šípkový čaj:-8) dělám švestkovou. No tak snad to bude dobré. Kýtu jsem měla naloženou dva dny v drceném pepři, bobkovém listu, novém koření... no když jsem to dnes vytáhla z lednice, vůně úžasná.

klenot2

15. 3. 2010 22:22

:-8ahoj.o vikendu budu muset varit kance.jelikoz je to moje premiera s praci s divocinou,tak hledam inspiraci.rozhodla jsem se pro tento recept,tak pak pisnu jak to dopadalo

maris maris

19. 1. 2010 16:10

vybusna, jaaja - děkuju:-K:-K

Jaaja Jaaja

19. 1. 2010 15:37

Dělala jsem z daňka i z kance a je to úžasný recept. Také vychytávka se šípkovým čajem. Zvěřinu vždycky nakládám, podle úpravy, buď do láku nebo do česneku.

vybusna vybusna

5. 1. 2010 12:27

znovu som robila podla tohto receptu a znovu by som dala najradsej tisic plusiek....

maris maris

27. 12. 2009 15:34

Lidko, já mám dojem, že jsem ho kupovala v Tescu, ale určitě ho taky mívali v Bille. :-)

Lidka

27. 12. 2009 15:32

Kde, prosím, koupím šípkový džem?

pajakubat

12. 9. 2009 14:00

Super recept:yes:. Jenom bych dodal, zahustěte strouhaným perníkem:-*. Recept je také možné trochu zjednodušit, stačí použít jen džem, ale ve větším množství. Čaj je možné použít jako náhrada džemu.;-)

maris maris

20. 4. 2009 13:12

vybusna : mám radost, že vám chutnalo:-*:-)

vybusna vybusna

14. 4. 2009 17:58

dnes konecne prisiel cas na divinu. maso som podla maris nemarinovala....dva dni lezalo v mlieku podla spagetky a potom som obliala maslom, podla receptu. jednym slovom vynikajuce......mozno ma ukamenutjete ale nedavala som ani jalovec, ani tymian...okoreniola som to divocinov a tom su urcite tieto bylinky zastupene...raz som jedla diviny kde bol jalovec a trochyu sa s nim prehnalo a cely cas som mala pocit, ze maso bolo dusene v borovicke:-S.
no...je to vynikajuce a davam plusko.....fotku nepridavam...mala som lopatku aj s kostou a castou nohy...takze som maso po upeceni vykostila a nemam to take uhladne ako maris.

mirca75 mirca75

24. 3. 2009 22:38

Maris:-)co více dodat,vše bylo již vyřčeno a žádná slova chvály na mě nezbyla;-).Je to prostě nádhera a ani nechci takhle večer pomyslet jak výtečně to asi chutnalo:-pPosílám boďku a jde do oblíbených a snad i co nejdříve uvařených:-p:-D

maris maris

24. 3. 2009 21:52

Marti, děkuji za pochvalu a za bodík:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kanec na šípkové omáčce divočák na šípkové omáčce kanec se šípkovou kanec na šípkové recepty zvěřina kančí kančí maso na šípkové omáčce kanci kyta na sipkove omacce kanec recepty šípková omáčka na zvěřinu recepty z kance kančí hřbet se šípkovou kanci na šípkách kanec na šípkové omáčce-recept zvěřina na šípkové omáčce kančí recepty divočina na šípkove omačce kančí guláš recept kančí maso recepty na šípkové omáčce kanec recept recept na kance

Suroviny: plec kančí, slanina, mrkev, petržel, celer, cibule, víno červené suché, čaj šípkový, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, jalovec, tymián, džem šípkový, olej, máslo, vývar masový, sůl

TopRecepty.cz

Kančí se šípkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2R4