Kančí se šípkovou omáčkou
Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma nezačnete dohadovat jako pánové ve filmu Slavnosti sněženek.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 162 kJ / 2 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,00 g |
Tuky | 157,78 g |
Vláknina | 19,25 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 5,52 g |
Sacharidy | 25,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Většinou je třeba zvěřinu předem naložit. Já nejraději jen poliji rozpuštěným máslem, přidám koření a nechám v chladu přes noc odležet.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 1. 2012 20:43
30. 12. 2011 20:41
30. 12. 2011 18:32
23. 6. 2011 11:38
15. 3. 2010 22:22
19. 1. 2010 16:10
19. 1. 2010 15:37
5. 1. 2010 12:27
27. 12. 2009 15:34
27. 12. 2009 15:32
12. 9. 2009 14:00
20. 4. 2009 13:12
14. 4. 2009 17:58
no...je to vynikajuce a davam plusko.....fotku nepridavam...mala som lopatku aj s kostou a castou nohy...takze som maso po upeceni vykostila a nemam to take uhladne ako maris.
24. 3. 2009 22:38
24. 3. 2009 21:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 3 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mouka je při zahušťování omáček zbytečná, říká šéfkuchař Petr Hajný, který nově učí lidi vařit v online kurzech
Domácí šípkový džem: Nejsladší je z přemrzlých šípků a nemusí být jen ke kančímu, báječně chutná v koláčích
Mořidel na zvěřinu je několik druhů. Vyberte si, které vám nejvíce k naložení masa vyhovuje
Další recepty
Tématické fráze: kanec na šípkové omáčce divočák na šípkové omáčce kanec se šípkovou kanec na šípkové recepty zvěřina kančí kančí maso na šípkové omáčce kanci kyta na sipkove omacce kanec recepty šípková omáčka na zvěřinu recepty z kance kančí hřbet se šípkovou kanci na šípkách kanec na šípkové omáčce-recept zvěřina na šípkové omáčce kančí recepty divočina na šípkove omačce kančí guláš recept kančí maso recepty na šípkové omáčce kanec recept recept na kance
Suroviny: plec kančí, slanina, mrkev, petržel, celer, cibule, víno červené suché, čaj šípkový, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, jalovec, tymián, džem šípkový, olej, máslo, vývar masový, sůl
Kančí se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2R4
37 názorů