Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta

Šťavnaté kousky masa v lehce zahuštěné omáčce chutnají výborně s těstovinami nebo rýží. V jemně kořeněném pokrmu dobře vynikne chuť samotného masa i cibule, se kterou se maso dusilo.

Hodnocení receptu je 4,3 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

17. 2. 2008 15:26

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 318 kJ / 554 kcal
Bílkoviny86,94 g
Tuky13,30 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ZDENKA

30. 1. 2016 10:22

:-O:-K:-*

Ondra

11. 7. 2012 11:30

Zdravim, právě sem dovařil a chutná to výborně :yes: :-p

petra

28. 5. 2012 14:03

tento recept bych chtela doporucit vsech kdo vleze na tuto stranku je velice chuntny a vyborny

mraveneček

10. 4. 2011 12:11

vynikající,doporučuji skusit.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čína z vepřového nejlepší recept hamburská vepřová kýta podle šéfkuchařů vepřová kyta.recept pečená vepřová kýta čina z vepřová kýta kýta vepřové maso recepty čína z vepřové kýty vepřová kýta s omáčkou a ryzi vepřový steak recept vepřová kýta-recepty pečená vepřová kýta bez kosti vepřovákýta vepřová kyta na kmínu vepřová čína recept nejlepší pečená vepřová kýta vepřová kýta na česneku omačka z kyty recepty z vepřové kýty minutka vepřová kýta na kmíně vepřova kýta čína

Suroviny: maso vepřové, cibule, koření grilovací, olej, jíška

TopRecepty.cz

Vepřová kýta

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rEk