Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelené brambory

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 3. 2009 08:07

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z nedostatku jiných bylinek jsem použila pouze cibulku, pór a petrželkovou nať. Ale v létě se hodí do brambor dát vše...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iveta

28. 6. 2009 13:13

dá se říct, že já jsem celkem začátečník, co se týče těchle jídel.... a recept na tyto brambory jsem pochopila úplně jednoduše... myslím si, že by je tak samo pochopil každý "blbec" .... tak opravdu nechápu, co má nějaká "paní Maruška" za problém...

Svetlana Svetlana

23. 3. 2009 10:57

Mařenko, máte možnost mrknout na MOJE recepty - a že jich tam není málo (a dovolím si tvrdit, že je jich hodně originálních, neokoukaných)...opakuji...moc ráda bych vyzkoušela nějaký Váš recept...

Maruška

23. 3. 2009 10:45

Svetlano, vy jste asi vůbec nepochopila můj komentář. Na tyto stránky chodí týdně cca 68 000 lidí. Ale to neznamená, že všichni musí být zaregistrovaní. Ten kdo se zaregistruje a rozhodne se nabídnout recept, tak by to měl být recept úplný. Recept, podle kterého dokáže navařit i začínající kuchařinka. A když někdo uvede tak primitivný recept jak vy, tak by měl být napsaný aspoň srozumitelně. Místo slovíčka promiňte, já to doplním atd. se urážíte. A stačí tak málo – dopsat přípravu brambor. Mně se zdá, že jak je vyhlášená soutěž o pekárnu, tak někdo honí bodíky. Svetlano, není to závist, dělejte si co chcete. Každý z nás má možnost soutěže se zúčastnit. Ale připadá mi to velice trapné a zejména nefér vůči ostatním děvčatům, co doopravdy nabízejí kvalitní recepty, složitější recepty, recepty méně známé, krajové speciality atd. a postup přípravy neodfláknou.

Svetlana Svetlana

23. 3. 2009 09:59

Mařenko, zaregistrujte se, vložte nějaký bezva recept, moc ráda vyzkouším....

Maruška

23. 3. 2009 09:47

Jestli se Svetlana rozhodla uveřejnit tak jednoduchý a primitivný recept, tak měla aspoň dbát, aby byl použitelný pro laiky. Světlano, recept je přece určen jim, ne? Jenomže laik, který by si chtěl podle vašeho receptu brambory udělat, tak neví do jaké směsky brambor má zamíchat cibulku atd. Řeknete si, že je to jasné? Jasné je to jenom tomu, kdo se s vařením aspoň trochu seznámil. Ale tyhle lidi si přece takovéto brambory udělat umí i bez receptu. Takže předpokládám, že recept je určen pro úplné laiky, tak ho podle toho opravte, doplňte. (Cibulka se má dát do syrových brambor :-8 ).

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelené brambory speciality z brambor zelený brambor brambory zelene zelená brambora speciality z brambor recepty zelený brambory krajové speciality recepty krajové speciality jak udelat brambory jednoduché recepty z brambor když jsou brambory zelené krajové recepty krajové speciality - recepty příprava brambor speciality s brambor krajová jídla z brambor krajové speciality s brambor brambory s celerovou natí recept speciality z brambor

Suroviny: olej, brambory, cibulka, pórek, nať petrželová, nať celerová, libeček

TopRecepty.cz

Zelené brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgYy