Kuřecí vývar s krupicovými noky
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 520 kJ / 1 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,21 g |
Tuky | 85,81 g |
Vláknina | 17,65 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 619 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 94,47 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2020 20:14
Vzhledem k tomu ze vařím kuřecí vývar dělám velmi často, tak bych bral vývar z krků za velice slabý a fádní. Určitě bych tam dal minimálně jeden slepicí, nebo kuřecí skelet. Ten tomu teprve dodá úplnou hodnotu kuřecího vývaru, zejména tu krásnou nažloutnou barvu, která je charakteristická pro tento druh vývaru a takzvané ,,oči,, tedy vyvařené sádlo.
Pažitka je zajímavá, ale nenahradí čerstvou zelenou petrželovou nebo libečkovou nať. Tu mívám čerstvou celoročně po ruce.
Uvařené maso nakrájené na drobno dám zvlášť do misky a každý si dá podle svého, což ještě tu polévku chuťově a obsahově obohatí.
Noky dělám podobně, jen tam přidávám podle chuti přiměřeně ,,PODRAVKY NEBO KUCHÁRKA ,, , dostanou tak jinou, vznešenější chuť , než jen ,,krupicovou,, . Navíc mají i zajímavější na oko působivější dojem.
TEN MUŠKÁTOVÝ OŘÍŠEK , není u nás v oblibě- ale to je asi krajová záležitost.
NOKY, to máslo dodá sice polévce nějakou jemnost a vajíčko vše spojí. To je dle mého gusta.
Dělat noky pomocí dvou lžiček je super, jsou přibližně stejné, nejsou upatlané ruky a je to i projev kuchařského umění.
,,TOŠ TAK,,
29. 5. 2015 08:30
28. 5. 2015 18:58
Bylinky používám podle sezony,teď jsem použila libeček s petrželkou
klukodvody:Pokud se maso z krků nesní hned při obíračce,tak ho nakrájím do polévky,nebo udělám huspeninu
jarda Kadic:Jaroušku,já noky většinou dělávám přes haluškovač,ale tentokrát jsem je dělala pomocí lžiček podle rcp a ony"potfory"dost nabyly
19. 4. 2015 10:50
Ale to naše kuchařinky určitě znají
19. 4. 2015 10:19
18. 4. 2015 13:26
17. 4. 2015 12:40
16. 4. 2015 17:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 16 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 18 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 21 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 8 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 9 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 9 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 11 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 11 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 13 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 15 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kureci vyvar s noky vyvar s noky vývar z kuřecích krků polevka s krupicovymi noky kuřecí polévka s noky noky do kuřecí polévky kureci vyvar s nocky krupickove noky krupicové noky do polévky noky z dětské krupicky kuřecí vývar se zeleninou kuřecí vývar s nokama vyvar s nokama noky do vývaru kureci vyvar skrupicovymi noky kuřecí vývar s nokyo zeleninová polévka s noky kureci vyvar s mrkvi a noky recept na nočky do vyvaru kuřecí noky
Suroviny: krk kuřecí, cibule, česnek, mrkev, celer, petržel, rajče, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl, kmín celý, máslo, sůl, ořech muškátový, vejce, krupice pšeničná, pažitka
Kuřecí vývar s krupicovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzVn
8 názorů