Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pudink z teffové mouky (bez lepku, mléka a vajec)

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2015 21:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 364 kJ / 326 kcal
Bílkoviny20,25 g
Tuky9,70 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nedávno mě napadlo, že když se vaří kaše z teffových zrníček, krásně želíruje a houstne a po vychladnutí vypadá téměř jako pudink. Zkusila jsem tedy uvařit pudink přímo z mouky a podařilo se. Zůstává jen otázkou, jak dlouho pudink provářet, některé zdroje uvádějí, že by se každá mouka měla vařit alespoň 20 minut, aby byla snadno stravitelná. Teffový pudink jsem vařila jednou 5 minut a jednou 20 minut a subjektivně se mi trávil naprosto stejně.

Povídání o teffu najdete na mých stránkách: http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/cla...

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kaše z mouky a s pudinkem recepty z teffové mouky

Suroviny: mléko rostlinné, mouka teffová, cukr

TopRecepty.cz

Pudink z teffové mouky (bez lepku, mléka a vajec)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3poO