Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná buchta z remosky

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 5. 2015 08:58

Suroviny

Porce: 6 - 8

Nutriční hodnoty

Energie5 499 kJ / 1 314 kcal
Bílkoviny42,46 g
Tuky19,37 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 527 mg
Sodík 323 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy239,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další mé recepty najdete tady: http://www.merylas.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

5. 4. 2022 17:50

Ala787: Děkuji moc za zprávu, jsem moc ráda, že recept nezklamal. :-K

Ala787

5. 4. 2022 17:27

Vynikající.
Část těsta jsem obarvila skořicí.
Rychlé a chutné.

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 5. 2015 08:52

Coleta: v remosce je to jiné proto, že je to maličký prostor, mnohem menší než trouba...a tak je z ní všechno vlhčí, vláčnější (v uzavřeném prostoru se nemá co kam odpařit, vypařit), i vůně jsou intenzívnější. Mám mnohokrát vyzkoušeno ;-)

Merylas Merylas

5. 5. 2015 21:22

Všem děkuji za zájem o recept:-K
Na dotazy bylo odpovězeno, taky děkuji.:-K

Jen si myslím, že přece jen je rozdíl u pečení v troubě a nebo v remosce. Ta remoska peče shora, teplo se přenáší do mísy, ale jde hlavně o ten malý prostor, jak píše žížalka.:-)

tejaja tejaja

5. 5. 2015 13:53

Coleta: Bude to mať tú chuť, len treba zapnúť iba horné pečenie ako v remoske. Mali sme dávno doma remosku, kúpila som si ju, keď sme bývali po svdbe na priváte, poznám to pečenie. ;-)

zizala zizala (moderátorka)

5. 5. 2015 13:53

Coleta: No, možná je voňavější, protože ta vůně nemá kam utéct? :-)) Na chalupě peču v remosce opravdu dost, třeba kynuté buchty a koláče jsou z remosky bezkonkurenční, alespoň pro mne :-8 Ale peču v ní podle cathleen i chleby a :yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

5. 5. 2015 13:49

Hanis: Taky mám na chalupě Grand. Aby byl moučník takhle vysoký, tak asi raději ano :-) Alespoň já s tím tak počítám ;-)

Coleta

5. 5. 2015 13:42

tejaja: Jako jasně, ale nebude to mít tu "chuť".Prostě v remosce se mi těsto zdá jiné, lepší. Nevím, třeba je to jen můj pocit;-)

Hanis

5. 5. 2015 13:08

Krásně jednoduchý recept, díky za něj, mám novou remosku a určitě vyzkouším. Ale mám Grand - 4 l. Mám zdvojnásobit dávku těsta?

mysulka mysulka

5. 5. 2015 10:24

:-p mňam:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

5. 5. 2015 10:15

Ukládám ;-):yes:

tejaja tejaja

5. 5. 2015 09:57

Coleta: Daj si dvojnásobné množstvo a upeč na plechu v rúre. ;-)

Coleta

5. 5. 2015 09:51

Škoda, že nemám remosku, krásný recept.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta z remosky buchta v remosce moučníky z remosky buchta do remosky buchty z remosky remoska recepty cuketová buchta z remosky moučník v remosce moučník z remosky recepty z remosky buchty v remosce recepty do remosky moučníky v remosce buchty do remosky remoska recepty moučníky recepty v remosce moučník do remosky remoska moučníky bábovka z remosky remoska buchta

Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, kůra citronová, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva

TopRecepty.cz

Jemná buchta z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8xwg