Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilek jako houby (Melanzane a funghetto )

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 5. 2015 12:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie67 kJ / 16 kcal
Bílkoviny0,63 g
Tuky0,04 g
Vláknina1,47 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirováno receptem ze stránek Ricette della donna, kde do pokrmu přidávali ještě i mátu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kotatecko4@seznam.cz

26. 12. 2015 17:50

:yes:

Ivana Ch

6. 5. 2015 16:22

:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

maris maris

6. 5. 2015 15:30

Krásná a jednoduchá úprava, už se těším, až vyzkouším:-):yes: Dávám pátý bodík - tak že máš to za pět:-))

magdalenka magdalenka

6. 5. 2015 13:01

ja to robím na cibuli a nešetrím čiernym korením...:yes:

zizala zizala (moderátorka)

6. 5. 2015 12:53

Žravá fotka :-p O chuti nepochybuju, lilek je dobrý snad v jakékoliv úpravě, ještě nás nezklamal :-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak upravit lilek lilky jako houby lilek houby lilek recepty recepty na lilek a houby lilek a houby lilek houby recept

Suroviny: lilek, česnek, sůl, pepř mletý, olej, chilli,

TopRecepty.cz

Lilek jako houby (Melanzane a funghetto )

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vzXX