Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Farmářská krkovička v cibuli a pivu

Jakmile se spojí maso, pivo a koření, lahodný výsledek je zaručen. Skočte pro krkovičku k řezníkovi a připravte si ji podle našeho receptu - s pivem a cibulí. Díky delšímu marinování se maso perfektně proleží a nasaje potřebné chutě.

Hodnocení receptu je 5,0 (53×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 75 min bez doby marinování masa

90 min (15 min příprava + 75 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

6. 5. 2015 18:28

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 920 kJ / 1 176 kcal
Bílkoviny82,79 g
Tuky79,15 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 206 mg
Sodík 234 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy20,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

https://www.facebook.com/varenistomem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

20. 11. 2021 14:15

tenderizér
Tonja:
Neblahé paměti jsem si ten oný pořídil...
Od počátku jsem k tomu udělátku přistupoval předpojatě: jsem si říkal že se přece traduje, že do masa se nepíchá:-! a fčíl ho budu perforovat soustavou miniaturních nožíků? Proč:-?
Cosi jsem si tehdy nastudoval...
Párkrát jsem to na hovězím vyzkoušel bez jakéhokoli objektivního výsledku...
No, nakonec jsem ho zavrhl... :-(
(Zdenda P. snad promine :-8

Tonja

20. 11. 2021 11:32

Pokud se má plátek masa tlustý 2 cm dobře namarinovat, je třeba, aby marináda mohla proniknout dovnitř (do hloubky). Doporučuji proto maso "ošetřit" tenderizérem.

SonaRen

20. 7. 2021 14:11

Super akorát trošku sladké :-)

Pajato Pajato

31. 1. 2020 08:09

ja k tomu pridavam i zbytky zeleniny, treba zampiony, papriky, dala jsem uz i kvetak... nebo klobasku, anglickou... proste zbytky... a do stavy mrsknu treba ke konci lok smetany... je to parada :yes:

Yvona

26. 5. 2019 09:49

Tak už se peče uvidíme jaký to bude mít úspěch;-)

Lenka

17. 3. 2016 13:22

Je to v troubě!! ještě chvilku a můžu se do toho pustit.. jen se zeptám co znamená to Necháme zredukovat výpeček

Jana Kolešovásm

24. 1. 2016 17:27

dneska jsem to delala je to moc dobre:yes:

fialka

21. 1. 2016 14:00

tak masinko je naložený, až bude hotovo tak dám vědět

Maruš

5. 7. 2015 19:10

Vynikající:yes:Jednoduchý,rychlý,ale jednu vadu to má-rychle to mizí z talíře :-D

Ivana Vágnerová

29. 6. 2015 07:45

A já tady pojídám 30 % eidam a ledový salát, Bože, jak hluboko jsem klesla!:-D

Mirek

23. 5. 2015 17:49

Vypadá to suprově určitě to udělám.

mysulka mysulka

10. 5. 2015 18:05

:-p:yes::yes:

BlankaZ

7. 5. 2015 13:56

Vypadá to báječně a určitě to i tak chutná.Napadlo mě,jestli šťáva nebude moc hořká,ale jak píšeš,ta cibulka to zjemní a trochu osladí.Asi tenhle recept někdy zkusím :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 5. 2015 21:34

Moc krásně připravená dobrota:-p:-K:yes:

rebeka rebeka

6. 5. 2015 21:32

Všem moc děkuji :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovicka na pivu krkovice na pivu krkovička na pivu recept krkovice nejlepší recepty krkovička na cibuli recept krkovicka na pive krkovicka na cibuli krkovice na pive krkovice na cibuli krkovice pivu a na cibuli pečená krkovice na pivu nejlepší recepty z krkovice veprova krkovice na pivu krkovice na cibuli a pivu krkovice na cibuli a pive recepty krkovička na pivu krkovice marinovaná v pivu se štouchanymi brambory krkovicka s cibuli na pivu nalozena krkovice v pivu veprova krkovice na cernem pivu

Suroviny: krkovice s kostí, koření steakové, olej, cibule, pivo světlé, vývar masový, sádlo

TopRecepty.cz

Farmářská krkovička v cibuli a pivu

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G2y8