Jednoduché a levné koblihy
Koblihy, které na 100% vyjdou, vytvoříte s pomocí našeho receptu. Budou lehounké a voňavé. Věřte, že se k jejich přípravě budete rádi a opakovaně vracet. Sladká smažená dobrůtka, která potěší vaše blízké.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 10 243 kJ / 2 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,51 g |
Tuky | 40,90 g |
Vláknina | 17,44 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 421,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept ze stránek http://www.pekarnomanie.cz/
Doufám, že se tu nerozjede diskuze o rozdílu mezi koblihem a vdolkem :))
Toto tvarování mě naučila jedna známá, u nich se tomu říkalo koblihy a tak jsme to přejali.
Kdo má raději klasické tvarování, udělá podle sebe. Těsto je koblihové, nadýchané, lehounké a opravdu výborné. Zkuste.
.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2017 20:42
11. 10. 2017 19:46
11. 10. 2017 16:16
11. 10. 2017 11:35
Možná ho ale budete muset dát maličko více, mléko je nepatrně hustší.
10. 10. 2017 20:34
K vodě v pečivu nemám důvěru. Jinak vypadají moc dobře a chtěla bych je vyzkoušet, ale bez vody.
24. 2. 2017 18:50
24. 2. 2017 18:15
7. 2. 2016 17:27
31. 10. 2015 14:05
7. 9. 2015 21:51
16. 5. 2015 18:02
16. 5. 2015 16:04
Přidala jsem s dovolením fotku.
16. 5. 2015 07:32
16. 5. 2015 07:12
14. 5. 2015 12:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 receptů na ty nejlepší koblihy. Jak je správně vykrajovat, plnit a smažit
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Oblíbeným masopustním moučníkem jsou koblihy. Jak je správně tvarovat a naplnit, poradí názorné video
Další recepty
Tématické fráze: jednoduché koblihy recept na koblihy smazene koblihy koblihy recept koblihy bez drozdi levné a dobré koblihy koblihy plněné marmeládou recepty na koblihy recept na dobré koblihy jednoduchý recept na koblihy lehke koblihy dobré koblihy vynikající koblihy jak smažit koblihy recept na koblihy bez droždí jednoduché recepty koblihy z vody koblihy s marmeladou klasicke koblihy recept koblihy
Suroviny: voda, tuk hera, žloutek, cukr, rum, šťáva citronová, kůra citronová, sůl, mouka hladká, droždí čerstvé
Jednoduché a levné koblihy
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPwN
20 názorů