Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s bylinkovým bříškem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 5. 2015 17:32

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 5. 2015 20:36

Pstruh s bylinkami je moc chutná záležitost:-p:-KNepohrdla bych:yes:

zizala zizala

20. 5. 2015 16:46

maiva: :-K Děkuji.

maiva maiva

20. 5. 2015 16:42

Krásná ryba- recept, jednoduché a jistě dobré:-p+:yes::yes:
Je vidět, že začíná sezóna:-D

zizala zizala

20. 5. 2015 07:38

Děkuji za milé komentáře :-)

Jitkas

20. 5. 2015 06:38

Tez chvalim!

hosta hosta

19. 5. 2015 22:10

Takhle je nejlepší:yes:

zizala zizala

19. 5. 2015 18:59

cathleen: Děkuji :-K
Ano, už jsme zahájili sezonu, v sobotu bylo krásně :-*

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 5. 2015 17:54

Už grilujete? Lákavá a chutná nádhera:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tncz nova špenatove halušky jaka bylina ke pstruhovi jak grilujeme pstruhy recepty pstruh na masle s bylinkovym prelivem

Suroviny: pstruh, kopřivy, šťovík, petržel, šalvěj, máslo, sůl, citron

TopRecepty.cz

Pstruh s bylinkovým bříškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nPxl