Zapečené smetanové brambory s listovým špenátem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 650 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,48 g |
Tuky | 55,65 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 92,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme buď samostatně, nebo jako přílohu k pečenému či grilovanému masu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2023 07:45
28. 1. 2021 15:07
19. 1. 2020 11:02
9. 3. 2012 12:38
9. 4. 2009 19:28
28. 3. 2009 18:52
28. 3. 2009 18:52
28. 3. 2009 06:56
28. 3. 2009 00:17
Mirčo, nahradit nivu brynzou určitě jde, záleží na individuálních chutích. Většinou nejsem zastáncem ortodoxně dodržovaných receptů, myslím, že si je každý může upravit podle svého. Na druhou stranu některé recepty je potřeba dodržet, kvůli dosažení té správné, původní chuti. Ale není to tento případ...
Ještě dodatek: recept je v podstatě dílem mého syna, tahle nějak si to nadiktoval a já jsem to jen realizovala podle jeho přání. Chtěl, abych tam zapekla i plátky rajčat, ale rajčata se mi tam moc nehodila, tak jsem mu je k tomu přiložila syrová.
27. 3. 2009 22:52
27. 3. 2009 22:39
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 9 sekundami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 5 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 3 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: listový špenát smetanové brambory špenátové brambory listový špenát recept zapečené smetanové brambory zapeceny spenat listový špenát recepty špenátové brambory se smetanou smetanové brambory recept zapékané brambory se špenátem příprava listového špenátu recepty s listovým špenátem listovy špenat s bramborem špenát listový recepty z listového špenátu zapečené brambory na smetaně zapečené bramborové noky se špenátem zapečený špenát s bramborem listový špenát příprava jak upravit listový špenát
Suroviny: brambory, špenát listový, smetana 12%, sýr niva, sýr eidam, česnek granulovaný, pepř, sůl, máslo
Zapečené smetanové brambory s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Lr
11 názorů