Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš s višněmi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

26. 6. 2015 14:06

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 339 kJ / 1 037 kcal
Bílkoviny151,40 g
Tuky11,88 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 589 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy73,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s knedlíkem nebo chlebem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

10. 8. 2015 15:47

Honza 007:
casino:

Nenapsala bych, že guláš v papiňáku není dobrý, ale není to ono. Maso se rozpadne na jakési provázky. Zato když se opravdu pomalu dusí v troše tekutiny, jsou výsledkem měkounké kostičky, které se nerozpadají. Mám papiňák nový i starý, ale nevařím v něm často, hlavně ne maso:-! ;-)

casino casino

10. 8. 2015 14:08

Honza 007:
Já maso na guláš DUSÍM:yes: na rozdíl od VAŘENÍ:no: v tom ďáááblově vynálezu

A že to z tlakáče není dobré?
No, to netvrdím..., záleží i na kuchtíkovi. Ale rozdíl v chuti je:-)

Nevěříte?
Není nic jednoduššího, než uvařit stejný guláš paralelně.
Zkuste a dejte vědííít, zda vaši spolustolovníci poznali rozdíl...
Pokud rozdíl při ochutnávce naslepo nepoznali, změňte spolustolovníky :-D:-D:-D

Honza 007

10. 8. 2015 13:21

Jaká je vlastně argument odpůrců vaření v papiňáku. Proč někdo napíše guláš v papiňáku? To nééé. Jako že to není dobré?

jarda Kadic jarda Kadic

27. 6. 2015 12:36

Usikulka7: A proč ne:-?:-? Já ho tak dělám běžně.Akorát...teda,za hodinu vaření bych z toho měl masovou kaši.;-)

sikulka7

27. 6. 2015 11:08

Guláš v papiňáku? To nééé.................:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ˇjelení maso s višněmi vepřový guláš s višněmi jelení maso s višněma

Suroviny: maso hovězí na guláš, cibule, česnek, sádlo, žampióny, višně, sůl, paprika sušená sladká, pepř, bobkový list

TopRecepty.cz

Guláš s višněmi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yn2R