Rokoko
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 152 kJ / 3 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,72 g |
Tuky | 133,24 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 464 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 476,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jahodový krém: 500 g jahod (nebo jiné ovoce) rozmixovat doplnit množství vodou na celkový objem 380 ml, dát vařit. V 1 dl vody rozmíchat 1 jahodový pudink s 1 čl solamylu a s jahodami uvařit, nechat vychladnout. 1,5 kostky másla vyšlehat s 5 PL cukru moučky do pěny a zašlehat jahodovou směs.
A pak už jen vymyslet, jaký povrch dortu dáte, marcipán můžete pomalovat nebo bedničku jahod pomalovat a nahoru naskládat marcipánové jahody. Nebo něco úplně jiného. Tak šikovné ruce!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2015 13:28
zizala: Děkuji
28. 11. 2015 12:11
Jů, až teď jsem si všimla, jak jsi neuvěřitelně šikovná
5. 8. 2015 21:09
Nadhera!
5. 8. 2015 11:58
Pěkný,moc pěkný. Ta bedýnka je úžasná
5. 8. 2015 08:53
Povedený dortík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: dort rokoko dort rokoko recept recept na dort rokoko cukroví rokoko krém rokoko řezy rokoko rokoko dorty rokoko krém rokoko řezy rokoko olej rokoko dort rokoko rezy recept rokoko moučník rokoko rokoko dortíčky dortíky rokoko
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, voda, olej, kůra citronová
Rokoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DALn
5 názorů