Cizrnový salátek s fetou a pečenou paprikou na pečené dýni
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,44 g |
Tuky | 13,36 g |
Vláknina | 22,97 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 38,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 9. 2015 21:58
29. 8. 2015 19:10
29. 8. 2015 18:28
29. 8. 2015 17:49
1/2 strúčika cesnaku???
Nemáš tam chyby???
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Právě bylo uvařeno:
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 minutou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 13 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 30 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Desatero nejčastějších otázek a odpovědí na téma grilování. Jak a na čem grilovat, různé způsoby grilování
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Další recepty
Tématické fráze: cizrna s fetou jak použit fetu cizrnový salát s pečenými paprikami cizrna s tuňákem a dýní recept na pečenou dýni teplý cizrnový salát s fetou salat s pecenymi paprikami salát z pečených paprik a fetou salát z cizrny s pečenými paprikami 60 g susene cizrny
Suroviny: dýně hokkaido, paprika čerstvá červená, římský kmín mletý, paprika sušená sladká, rajče sušené, cizrna, olej olivový, česnek, sýr feta, cibulka jarní, sůl, pepř mletý
Cizrnový salátek s fetou a pečenou paprikou na pečené dýni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPGk
4 názory