Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený karlovarský knedlík podle magazínu Albert

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

30. 8. 2015 08:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 527 kJ / 1 560 kcal
Bílkoviny43,66 g
Tuky67,50 g
Vláknina8,90 g
Cholesterol 574 mg
Sodík 2,14 g
Sůl5,02 g
Sacharidy190,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept je opsaný z magazínu Albert, fotka je MarcelyPa.

Takže, recept je její.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

oring

3. 11. 2020 09:49

Je to zajímavý způsob, ale osvědčil se mi recept "Karlovarský knedlík, z televize okoukaný a s úspěchem vyzkoušený“ odsud z toprecepty.cz. Albert supermarket se mi osvědčil na nákup starších "gumových" rohlíků, které tam prodávají po deseti a levně.

Milan Cexa Milan Cexa

13. 1. 2020 23:03

Z bílého chleba a bez petrželky :-D:yes: Výsledek je perfektní :-D Přidávám 2 fotky. Díky za recept, budu ho prosazovat tady v Bulharsku :-D

muricek

17. 7. 2016 20:12

:-K

MarcelaPa

31. 8. 2015 20:14

Moc děkuji všem.:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 8. 2015 17:58

Pečený neznám,moc se mi líbí:-K:-p:yes:

mika59 mika59

31. 8. 2015 17:53

Vypadá a určitě chutná moc dobře :yes:

Nadja Nadja

31. 8. 2015 14:41

Drobek, Masula: ;-) ALBERT magazín, aktuální číslo i archiv najdete zde:
http://www.albert.cz/magazin-albert

Miluška

31. 8. 2015 14:33

MarcelaPa::-) Vypadá moc dobře !!!

maris maris

30. 8. 2015 14:28

MarcelaPa: určitě by to šlo, ale spíš k pečenému masu:-)

MarcelaPa

30. 8. 2015 14:26

maris: no, vidíš, zase jiný rozměr.:-) A jíte to také k omáčce?

maris maris

30. 8. 2015 14:20

U nás se tomu říká nádivka, někdy peču i ve formě na muffiny:-)

MarcelaPa

30. 8. 2015 13:56

jarda Kadic::-8

jarda Kadic jarda Kadic

30. 8. 2015 13:28

Masula: Kdyby ten knedlik Marcelka neuvařila a vyfoceny ho nedala do rubriky “Co dnes uvařit“,tak bych si na něj nevzpomněl:-O přitomjsem si ho v magazínu zatrhl,že ho budu muset zkusit;-) takže hlavní podíl má na tom Marcelka Pa:yes::yes::yes:

MarcelaPa

30. 8. 2015 12:26

jarda Kadic: Jaroušku, nic nemaž, jsem ráda, že jsi sem recept dal,:-) také jsem o tom uvažovala. Přidala jsem ještě foto detailu. Hledala jsem zde stejný recept a opravdu tady takový není.

Lenunka Lenunka

30. 8. 2015 11:20

Zajímavé:yes::-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečený karlovarský knedlík pecene karlovarske knedliky karlovarský knedlík pečený v troubě karlovarský knedlík pečený pečený knedlík karlovarský knedlík recept karlovarský knedlík karlovarský knedlík v troubě karlovarský pečený knedlík karlovarské pečené knedlíky bramborový knedlík albert recept pečene knedliky karlovarský knedlík z trouby karlovarský pečený knedlík v troubě karlovarske knedliky pečeně karlovarské knedlíky pečené v troubě pečeny knedlíky knedlík pečený pečeny karlovarsky knedlíky knedlik v troube

Suroviny: pečivo, žloutek, máslo, mléko plnotučné, petrželka zelená, mouka hrubá, sůl

TopRecepty.cz

Pečený karlovarský knedlík podle magazínu Albert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M6LR