Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatová polévka s parmazánem

Hodnocení receptu je 4,7 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

1. 9. 2015 11:49

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 720 kJ / 650 kcal
Bílkoviny14,69 g
Tuky20,28 g
Vláknina16,75 g
Cholesterol 59 mg
Sodík 3,36 g
Sůl6,42 g
Sacharidy93,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.chute-sveta.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chute-sveta.cz chute-sveta.cz

4. 9. 2015 11:03

hosta:děkuji :-)

magdalenka magdalenka

3. 9. 2015 22:39

chute-sveta.cz: vďaka za link - článok, so záujmom som prečítala. Človek sa učí do smrti.

hosta hosta

3. 9. 2015 20:10

chute-sveta: Ten článek v odkazu je bezvadný - poprvé v životě mám konečně jasno, jak to se sodou a práškem je. Moc děkuju, to se ti povedlo a myslím, že to ocení i jiní. Opravdu doporučuji přečtení. Jsi borka:yes::-))

chute-sveta.cz chute-sveta.cz

3. 9. 2015 19:25

magdalenka:
v tomto receptu reguluje kyselost, resp. snižuje kyselost rajčat
jinak jsem připravila i článek o jedlé sodě vs. prášek do pečiva http://www.chute-sveta.cz/prasek-do-peciva-vs-jedl...zde. :-)

maris maris

3. 9. 2015 19:14

hosta:;-):-))

hosta hosta

3. 9. 2015 18:56

maris: no - nevím, zda se dočkáte odpovědi, ale vím, že soda udržuje hezkou barvu potravin při vaření a brání jejich rozvaření. Jestli je nutná tady, bůh suď;-)

maris maris

3. 9. 2015 18:42

Jarko, mě by taky zajímalo, proč je tam ta jedlá soda. Můžeš mi to, prosím, vysvětlit ?;-):-)

magdalenka magdalenka

1. 9. 2015 14:37

Chcela by som sa opýtať, akú funkciu má v tomto jedle jedlá sóda?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rajcatova polevka s parmezanem rajčatová polévka top recepty italská rajčatova polévka s parmazánem rajcatovo bazalkova polévka rajcatova polevka s bazalkou a parmazanem tomatová polévka bez česneku s parmazánem rajčatová s s parmazánem rajčatová poléka s parmezánem tomatova polevka s parmazanem polévka s parmazánem polévka s rajcat s bazalkou a parmezanem rajčatová polévka s bazalkou a kysanou smetanou rajčatová polévka s cibulkou z rajčat rajčatová polévka s parmezámem rajčatová bazalková polévka recept na domácí sušená rajčata

Suroviny: máslo, rajče, soda jedlá, petrželka sušená, bobkový list, sůl, pepř mletý, med, mléko, smetana kysaná, parmazán, bazalka čerstvá, petržel

TopRecepty.cz

Rajčatová polévka s parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wloz