Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drškůvka z kotrče

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

2. 9. 2015 17:08

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 670 kJ / 399 kcal
Bílkoviny23,41 g
Tuky12,14 g
Vláknina33,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Drškůvka proto, poněvač to není z drštěk, ale z hub, tak jsem to takto pojmenoval.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaroslav Hulka Jaroslav Hulka

3. 9. 2015 19:20

leosek: nene celé moje

Jaroslav Hulka Jaroslav Hulka

3. 9. 2015 19:20

leosek:tutově ne

leosek leosek

3. 9. 2015 19:14

sory.přihlaš se do prostřeno a jsem se Slovácka.


.,

leosek leosek

3. 9. 2015 19:09

To je opravdu držkůvka, nejlepší je na tom ten kotrč,to je najítém v nějaké staré kuchařce.:no:

Jaroslav Hulka Jaroslav Hulka

2. 9. 2015 20:21

Dajda:Například slovo česko , místo Česká republika , že ?

Dajda Dajda

2. 9. 2015 19:54

Jaroslav Hulka: Čeština se v poslední době hodně przní, ale tohle mi připadá jako hezké rozvíjení tradičních českých slov. Myslela jsem, jestli to není nějaký krajový hovorový výraz, když existuje drškovka. Dneska jsem si na topreceptech přečetla slovo lepenec, nevěděla jsem, co to je a zvědavě nakoukla. A hle, šlo o jídlo, která já znám jako lepenici, tak jsem si taky řekla, že jde o nějaký krajový výraz - na internetu totiž exituje. :-O

Jaroslav Hulka Jaroslav Hulka

2. 9. 2015 19:46

jarda Kadic:Papriku používám čistě dovezenou z Maďrska , vozí mi kamarád. :-*

Jaroslav Hulka Jaroslav Hulka

2. 9. 2015 19:45

Dajda:Ani nevím jestli toto slovo existuje. Čeština snese mnoho , že ?:-8

jarda Kadic jarda Kadic

2. 9. 2015 18:36

Z kotrče je polévka opravdu moc dobrá. A je vidět,ze máš také kvalitní červenou papriku:yes: V koření bych taky nic neměnil,ke konci možná ještě majoránku.
Když najdete opravdu velkou plodnici, stačí dát spodkem do vody a vydrží hodně dlouho čerstvá:yes::yes:

Dajda Dajda

2. 9. 2015 18:14

Drškůvka - no to je krásné české slovo. Takové krásně mazlivé na to, jaký ta polévka musí mít říz! :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z kotrče kotrč kotrč recepty kotrč recept jak dlouho vařit kotrč jak varit kotrc recept na kotrč jak vařit kotrče vaříme z kotrče jak dlouho vařit houbu kotrč polévka z kotrče recept kotrc kotrč na paprice omáčka z kotrče co z kotrče recepty kotrč jak dlouho vařit kotrče houbová drškovka krajové výrazy kotrč racept

Suroviny: kotrče, cibule, česnek, slanina uzená, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, sůl, vývar

TopRecepty.cz

Drškůvka z kotrče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r6PW