Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí guláš na víně

Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalité vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a můžeme podávat například s knedlíkem.

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 80 min

100 min (20 min příprava + 80 min tepelná úprava)

18. 9. 2015 20:05

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie8 031 kJ / 1 919 kcal
Bílkoviny164,85 g
Tuky96,74 g
Vláknina21,32 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,77 g
Sacharidy45,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HankaR. HankaR.

23. 12. 2023 13:16

Skvělý recept! Měli jsme k němu Karlovarský knedlík a byla to mana nebeská <3 Dávám do oblíbených :yes:

Ondra1972

23. 1. 2022 11:26

Je to výborný recept. Děkuji :-)

Sara12 Sara12

7. 1. 2021 23:14

Dnes jsem vařila a měl veliký úspěch :yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

24. 5. 2017 15:38

Dnes jsem vařila tento gulášek,je opravdu vynikající;-):yes:

PBman1

24. 12. 2016 15:53

super jídlo, přidal jsem ještě houby a podával s chlupatýma knedlíkama. Bomba :-)

savlinka savlinka

23. 6. 2016 15:05

Tak právě jsem ho dovařila je super:yes::yes::yes:Vkládám fotečku:yes:

spagetka spagetka

8. 5. 2016 16:55

Nasraný: Koření si každý dá své vlastní chuti, neb chutě máme každý jiné. S popisem česneku, tymiánu a rozmarýnu souhlasím, není to v postupu, já bych dala všechno koření a česnek na plátky, ale autorka to měla uvést. Příště, ale prosím, trošku slušnější výrazy, dyk to máte už v hrnci, tak jste si evidentně poradil ;-);-);-)

Nasraný

8. 5. 2016 15:57

Zrovna ho teď dusím, ale recept má docela dost chyb.
Jakožto amatér v kuchyni mě vytáčí, když zde není přesně popsané kolik přesně toho a toho koření tam mám dát, jestli ten česnek má být propasírovaný nebo nakrájený, dále jestli ten tymián s rozmarýnem, který je psaný v surovinách a ne v pracovním postupu, je jen tak pro srandu, aby mě autor zase nasral a přidal další překážku na cestě k vytouženému kančímu guláši a nebo jestli mám toho vývaru kurva dost.
Prosil bych o opravu, ale už je stejně pozdě, protože se mi to už dusí v hrnci. Tak doufám, že se mi to povede. Předem děkuji za pochopení.
Nasraný.

honzakolar

10. 4. 2016 14:05

Výborný recept,děkuji:-8dělal jsem minulý týden,nemělo to chybu:yes:

Dana61

23. 9. 2015 12:01

to je nádherný gulášek:yes::-D

tejaja tejaja

18. 9. 2015 21:01

Pekný guláš, neodmietla by som. ;-)

zizala zizala (moderátorka)

18. 9. 2015 20:10

Krásná barva :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gulas z divočáka na víně kančí guláš na červeném víně kanci na vine kančí guláš kančí maso na víně guláš na víně kanči guláš s houbami kanci gulas s červeným vinem recept na guláš z divokého kance kančí guláš recept guláš z divočáka na cervenem vine recept na kanci gulas vynikající kančí guláš guláš s rozmarýnem gulaš z kance kančí na červeném víně kančí guláš s červeným s vínem top recepty kanči guláš kanec na víně kanci g

Suroviny: kýta kančí, cibule, sůl, paprika sušená sladká, kmín drcený, protlak rajčatový, víno červené, pasta feferonková, jalovec, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, majoránka, rozmarýn, tymián, feferonka sterilovaná, špek, česnek, vývar masový

TopRecepty.cz

Kančí guláš na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AgP3