Pikantní bůček na hořčici
Vepřový bůček nepatří mezi druhy masa, které bychom měli konzumovat často, ale jednou za čas nám neuškodí. S křupavým chlebem a kyselými okurkami se hodí jako pohoštění k pivu. Vyzkoušejme recept, ve kterém křehké maso skvěle doplní výrazná hořčice.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 201 kJ / 3 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,67 g |
Tuky | 318,09 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 35,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2024 09:18
2. 2. 2024 07:45
28. 2. 2020 22:19
28. 2. 2020 21:29
27. 1. 2020 14:00
26. 3. 2018 18:34
26. 3. 2018 12:34
10. 7. 2017 13:52
10. 7. 2017 13:13
Včera jsem si bůček dopřál a jen tak tak jsem se dokutálel od stolu na kavalec
Akorát jsem neměl kozí rohy,tak jsem do marinády nalil trochu nálevu z utopenců a taky dobrý.
13. 5. 2017 06:26
25. 4. 2017 22:03
25. 4. 2017 08:45
17. 8. 2016 08:07
3. 4. 2016 13:35
3. 4. 2016 07:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 16 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 6 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla?
Další recepty
Tématické fráze: peceny bucek na horcici jak upravit bůček pikantní pečený bůček bůček v hořčičné omáčce pečený bůček s hořčicí vepřový bůček na hořčici pikantní buček. pikantní buček. pečený bůček v horcici pikantní marináda na bůček pikantní buček na hořtici recept nejlepší bůček bůček pečený buček na na hořčici bucek s beranimi rohy pikantní bůček bůček na medu a hořčici marinada na bůček top recepty bucek recept na bůček
Suroviny: bůček, cibule, beraní rohy, sůl, pepř mletý, mouka hladká, olej, hořčice dijonská, hořčice kremžská, olej, koření na pečené maso, paprika sušená sladká, cukr, kmín mletý, česnek
Pikantní bůček na hořčici
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrlX
46 názorů