jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Pstruzi s bylinkovými bramborami

Pstruzi s bylinkovými bramborami
Rybky v procesu pečení
nahoru
Pstruzi s bylinkovými bramborami Pstruzi s bylinkovými bramborami Pstruzi s bylinkovými bramborami
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Ryby

Suroviny:

Chlazení pstruzi (podle porcí)
1 kg brambor, půl litru mléka, rozmarýn, tymián, saturejka, bazalka, estragon, sladká paprika, sůl, pepř, citron, máslo.

Postup přípravy receptu

Pstruhy omyjeme, osušíme a na půl hodiny naložíme do mléka. Poté je vyjmeme, necháme okapat, osolíme, opepříme, zakapeme citronem a dáme do vymaštěného pekáčku. Pečeme asi 40 minut při 180 stupních. Průběžně podléváme vodou a ke konci pečení je potřeme máslem.
Brambory očistíme a ve slupce nakrájíme na půlměsíčky. Pečeme je v troubě do měkka. Bylinky používáme čerstvé, pokud nemáme, dáme asi čtvrt lžičky sušeného od každého. Promícháme, přidáme asi dvě lžíce másla a poté smícháme v míse s pečenými bramborami.

Poznámka

Pstruhy namáčím v másle kvůli synkovi, který nemá rád rybí pach, ale maso je pak i takové měkčí a šťavnatější.

Autor Autor: (Ingrid Weissmannová)
Datum vložení Datum vložení:
6 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Pstruzi s bylinkovými bramborami"

autor: Ivana Ch
vloženo: 30.03.2010 05:53:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jednou na dovolené v bývalém SSSR, bylo to v roce 67, jsme jedli pstruha po sevansku.bylo to v restauraci přímo na břehu jezera Sevan. Tak moc dobrýho pstruha jsem od těch dob nejedla.Neznáte někdo jeho úpravu,byla bych ráda když mě někdo porad.Děkuji.

autor: HankaPu
vloženo: 07.04.2009 23:18:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky bych si dala říctsmajlik pstruha máme rádismajliksmajliksmajlik

vloženo: 07.04.2009 19:45:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ingrid, pstruh je pochoutka, ani se nedivím, že vždy zůstanou jen kostičkysmajlik Máš plusík ode mne!smajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

dresing k pstruhovi recepty pstruh pstruhy recept pstruh s bylinkovými brambory pstruh v troubě s americkýma bramborama mražený pstruh úprava pstruh na bramborach pstruh na bylinkách s pečenými bramborami pstruh chlazený dresing ke pstruhu recepty pstruzi pstruh s pečenými brambory recept na pstruhy jakdlouho pect pstruha pstruh celý recept recepty z pstruha pstruh recepty pstruh s pecenyma bramborama v troube kure s anglickou slaninou jak dlouho péct pstruha recepty na pstruhy recept pstruh s brambory pecenymi pstruzi recept pstruh s bylinkovým máslem pstruh po sevansku mražený pstruh recept anglicka jezera pstruh pstruh s bramborami ryby - pstruzi pečený pstruh s bylinkovým máslem pstruh na rozmarýnu pstruh doba pečení byliny na pstruha pstruzi recepty pečený pstruh s bramborami jak dlouho se peče pstruh pstruhy recepty jak vykostit pstruha v restauraci pstruh recept jaké byliny na brambory pstruh pečený s bramborami pstruzi


Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.






Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Jsme na Google+
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz