jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Pstruzi s bylinkovými bramborami

Pstruzi s bylinkovými bramborami
Rybky v procesu pečení
nahoru
Pstruzi s bylinkovými bramborami Pstruzi s bylinkovými bramborami Pstruzi s bylinkovými bramborami
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ryby

Suroviny:

Chlazení pstruzi (podle porcí)
1 kg brambor, půl litru mléka, rozmarýn, tymián, saturejka, bazalka, estragon, sladká paprika, sůl, pepř, citron, máslo.

Postup přípravy receptu

Pstruhy omyjeme, osušíme a na půl hodiny naložíme do mléka. Poté je vyjmeme, necháme okapat, osolíme, opepříme, zakapeme citronem a dáme do vymaštěného pekáčku. Pečeme asi 40 minut při 180 stupních. Průběžně podléváme vodou a ke konci pečení je potřeme máslem.
Brambory očistíme a ve slupce nakrájíme na půlměsíčky. Pečeme je v troubě do měkka. Bylinky používáme čerstvé, pokud nemáme, dáme asi čtvrt lžičky sušeného od každého. Promícháme, přidáme asi dvě lžíce másla a poté smícháme v míse s pečenými bramborami.

Poznámka

Pstruhy namáčím v másle kvůli synkovi, který nemá rád rybí pach, ale maso je pak i takové měkčí a šťavnatější.

Autor Autor: (Ingrid Weissmannová)
Datum vložení Datum vložení:
6 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Pstruzi s bylinkovými bramborami"

autor: Ivana Ch
vloženo: 30.03.2010 05:53:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jednou na dovolené v bývalém SSSR, bylo to v roce 67, jsme jedli pstruha po sevansku.bylo to v restauraci přímo na břehu jezera Sevan. Tak moc dobrýho pstruha jsem od těch dob nejedla.Neznáte někdo jeho úpravu,byla bych ráda když mě někdo porad.Děkuji.

autor: HankaPu
vloženo: 07.04.2009 23:18:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky bych si dala říctsmajlik pstruha máme rádismajliksmajliksmajlik

vloženo: 07.04.2009 19:45:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ingrid, pstruh je pochoutka, ani se nedivím, že vždy zůstanou jen kostičkysmajlik Máš plusík ode mne!smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

pstruh celý recept pstruh pečený s bramborami pstruzi recept pstruh s bylinkovými brambory pstruzi recepty pstruhy recept jak vykostit pstruha v restauraci recepty z pstruha jaké byliny na brambory pstruzi pstruh v kruste pstruhy recepty pstruh po sevansku jak dlouho se peče pstruh jak dlouho péct pstruha pstruh s bylinkovým máslem pstruh na rozmarýnu mražený pstruh recept anglicka jezera pstruh kure s anglickou slaninou pstruh chlazený pstruh s pečeným bramborem pstruh s pečenými brambory pstruh na bramborach pstruh doba pečení pstruh s bramborami recept na pstruhy recepty na pstruhy recepty pstruh mražený pečený pstruh pstruh recepty pstruh na bylinkách s pečenými bramborami pstruh recept recepty pstruzi mražený pstruh úprava pečený pstruh s bramborami ryby - pstruzi pstruh úprava pstruh s pecenyma bramborama v troube dresing ke pstruhu jakdlouho pect pstruha pstruh z byliny




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty