Pstruzi s bylinkovými bramborami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 245 kJ / 1 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 8,50 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 186,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pstruhy namáčím v másle kvůli synkovi, který nemá rád rybí pach, ale maso je pak i takové měkčí a šťavnatější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2010 05:53
7. 4. 2009 23:18
7. 4. 2009 19:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 2 minutami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 19 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 21 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno 23. 4. 2024 08:07
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 10 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 12 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 12 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 12 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 12 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 13 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty na pstruhy pstruh recepty recepty pstruh jak dlouho se peče pstruh pstruh pečený s bramborami jak dlouho péct pstruha pstruh s bylinkovým máslem pstruh doba pečení mražený pstruh úprava pstruh s bylinkovým máslem recept jak na pstruhy mražený pstruh recept pstruh celý recept pečený pstruh s bramborami pstruh na rozmarýnu pečený pstruh s bylinkovým máslem pstruh recept dresing k pstruhovi pstruh na bramborach kure s anglickou slaninou
Suroviny: pstruh, brambory, mléko, rozmarýn, tymián, saturejka, bazalka čerstvá, estragon, paprika sušená sladká, sůl, pepř, citron, máslo
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmXZ
3 názory