Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na jablku a voňavém koření

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

30. 9. 2015 19:50

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 344 kJ / 799 kcal
Bílkoviny7,50 g
Tuky51,41 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 156 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy70,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Noky jsem dělala podle http://www.toprecepty.cz/recept/29704-specle-jemne...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 1. 2022 12:53

Marie Svarcova: Maruško,moc děkuji:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 1. 2022 10:20

:-)<3<3<3 nádhera recept i foto :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 10. 2015 19:43

spagetka:Vidíš,tak to jsi dobrá;-)Já bych v závěrečné chuti propasírovaného pyré nepoznala,jaká cibule tam je:-)
Ale většinou používám jen tu obyčejnou žlutou.Do obchodu se nedostanu a zlatouš mi jinou nekoupí(tak ještě nanejvýš lahůdkovou s natí,nebo červenou:-D)

spagetka spagetka

2. 10. 2015 06:51

Anna Kocikova: v podstatě tak, jak píšeš, tedy ředím tím, co mám po ruce, pokud vínko, tak vínem (já teda červené suché) nebo právě i smetana :-p;-):yes:
Jo tady do těchto receptů mám raději bílou cibuli nebo šalotku,

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 10. 2015 21:14

Všem děkuji za zájem,komentáře i hodnocení:-K

JARUŠ:Když mám,tak používám jablečnou,nebo pomerančovou šťávu.Tentokrát jsem použila načatou brusinkovou.
Jinak můžete podlít vínem,nebo obyčejnou vodu a po propasírování šťávu(pyré)dochutit troškou citronové šťávy:-)

Bibinka:Janinko,šťávy bylo dost.Jen u porce na focení ji bylo míň,aby jídlo nebylo"utopené":-)Jinak se šťávičkama jsme na tom stejně-čím víc,tím líp:-))Děkuji:-K

spagetka:Laděnko,máme moc rádi čerstvý zázvor:-pDávám ho i tady,najemno nastrouhaný chvilku před dopečením.Tentokrát jsem čerstvý neměla,tak musel postačit sušený:-)
Ladi,prosím Tě,čím ředíš to propasírované pyré:-?Původní záměr byla Rulanda,ale nakonec zvítězila smetana:-)

Bibinka Bibinka

1. 10. 2015 19:37

Aninko, to je vážně bezvadné a vidím, že šťávy je dostatek, tak to není suché, tak 5.bod:yes:

JARUŠ

1. 10. 2015 16:34

ptám se co dát místo brusinkové štávy ??:-?

mika59 mika59

1. 10. 2015 10:55

To bych si pochutnala :-p:yes:

spagetka spagetka

1. 10. 2015 06:44

Dělám stejně, kromě brusinky, díky za tip ;-):-p:yes::yes:
Jo, zkus místo sušeného zázvoru použít kousek čerstvého nádherně to s hřebíčkem a skořicí sladíš,:yes::yes: netvrdím, že sušený je špatný, to nééé, ale prostě zkus;-);-), mně to přijde šťavnatější

jarda Kadic jarda Kadic

30. 9. 2015 22:05

:yes::yes::yes:

Colombo65 Colombo65

30. 9. 2015 21:38

Bingo;-):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kureci ctvrtky na jablku kuřecí čtvrtky na s jablky kuře a jablka kuřeci čtvrtky na jablkach pečené kuře na voňavém koření kure na jablkách a na česneku čim se koření kuřecí plátek recept kuře na jablka voňavé kuře se zelím kuřecí na jablkách a zázvoru recept kuřecí čtvrtky jablka

Suroviny: kuře čtvrtky, jablko, cibule, česnek, máslo, skořice, koření hřebíček, zázvor sušený, džus brusinkový, smetana, sůl

TopRecepty.cz

Kuře na jablku a voňavém koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RDLq