Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sebevražda - panenka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

4. 10. 2015 23:01

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 207 kJ / 1 962 kcal
Bílkoviny95,20 g
Tuky175,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 452 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,40 g
Sacharidy1,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj (upraveno):

http://www.labuznik.cz/recept/sebevrazda/

V původním receptu stojí psáno:

"Na vlastní nebezpečí, stejně jak u klasického tataráku!!! Ale kdo nezkusil…"

*****

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Domi

8. 10. 2015 16:54

tejaja:to byste se divila, ohledně jídla mam dost srandovny život a syrove maso i ryby jím. Ale rozhodně ne ve formě tlustých špalku z vepřového polité majonezou s mlíkem-to je spís snaha být moderní ale trošku nevydařene

casino casino

5. 10. 2015 16:30

casino:
Tak:-)
No, chtěl jsem napsat, že mi prodali dvacetidekový švonec (po našom = kousek, zbytek), ale abych nebyl za příliš velké hovado, tak píšu: 20dkg zbytek:-8;-):-D
Připravil jsem z toho 3 porce. Na úvodním obrázku je na talíři 60g masa, tedy taková předkrmová chuťovka. MAKRONKY říkaly že si také pochutnaly, akorát se nemohly dosolit, tak jsem to dopsal do surovin:-)

maris maris

5. 10. 2015 12:28

casino:;-):-)

casino casino

5. 10. 2015 12:23

maris:
Hovězí?
No jo, no, i to tu je:-)
http://www.toprecepty.cz/recept/45003-carpaccio/

maris maris

5. 10. 2015 12:06

Já bych určitě upřednostnila hovězí maso, ale proč ne vepřové;-). Syrové vepřové, ale mleté / škrábané ? / jsem kdysi měla v Německu, je to v podstatě vepřový tatarák a říkají tomu Hackepeter:-)

casino casino

5. 10. 2015 12:02

mika59:
Ano, máte pravdu, je to nahrubo:-8
To byl první pokus, jen na zkoušku, zda je to vůbec jedlé;-)
Fčíl jsem přidal druhý obrázek... Nekoresponduje s receptem (mletý pepř) ale maso už je krájené trošku natenčejc;-)

Nicméně, chvátám k řezníkovi pro panenku! Jednak jsem na ni dostal chuť:-p druhak to nechám MAKRONKY znovu nafotografovat:-)

mika59 mika59

5. 10. 2015 10:31

Já bych určitě vyzkoušela, ale na mně je to moc hrubé. Plátky musí být úplně tenké jako list, proto se to částečně zamrazí a potom to jde krásně naplátkovat. Líbí se mi to ;-)

spagetka spagetka

5. 10. 2015 10:27

Klasický tatarák nám chutná, tohle vypadá zajímavě, tudíž to chce zkusit. Jelikož na tataráku ujíždíme už drahně let a žádné tasemnice ani jiné potvůrky nás nepotrefily, tak i nadále se jich nebojím ;-):-D:-p:yes:

tejaja tejaja

5. 10. 2015 08:26

Domi: V postupe máte napísané, že mäso sa krája na čo najtenšie plátky. A to mlieko, 2-3 lyžice, to je na to, aby sa majonéza zriedila, pretože tá je veľmi hustá.
Nepleťte tu pásomnice a iné parazity, je to web kuchársky, nie parazitologický. :-) Mimochodom, asi žijete v predstave, že každé mäso, každý kúsok, je napadnutý parazitmi. Škoda, nemáte srandovný život. ;-)

tejaja tejaja

5. 10. 2015 08:23

Surovú panenku som ešte nejedla, ale ochutnať by som chcela. Vyzerá to veľmi dobre a v kombinácii so zeleným korením :yes:

Domi

5. 10. 2015 08:22

asi máte rád tasemnice :-) a pokud vím, syrové maso ala carpiacco se má krájet na tenké plátky! původně jsem myslela že to je fotka pred opečením nějakych naklepaných medailonků....jo, a ta omáčka s mlíkem??!! proste tohle neee

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí panenka panenka recept hovězí panenka recepty hovězí panenka recept tatarák z vepřové panenky hackepeter recept na hovězí panenku recepty z hovězí panenky recept hovězí panenka panenka recepty recepty z panenky recepty hovězí panenka tatarak z panenky recepty panenka top recepty z panenky jak vypadá hovězí panenka tasemnice z veprove panenky recepty z panenky hovězí tatarak z veproveho masa hovezi pa

Suroviny: panenka vepřová, sůl, pepř zelený sterilovaný, majonéza, omáčka worcesterová, šťáva citronová, mléko, sůl, pepř bílý mletý

TopRecepty.cz

Sebevražda - panenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X27m