Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koblihy s krémem

Pravděpodobně každý zná klasické marmeládové koblížky. Už jste ale zkoušeli připravit tyto dozlatova smažené bochánky s vanilkovým krémem? Sice jsou o něco pracnější, ale vážně stojí za to. Přesvědčte se sami.

Hodnocení receptu je 5,0 (46×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby kynutí

50 min (40 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

23. 10. 2015 17:27

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie20 735 kJ / 4 956 kcal
Bílkoviny100,88 g
Tuky258,00 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 1,75 g
Sodík 1,07 g
Sůl2,66 g
Sacharidy528,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tesarkovajitka

5. 3. 2023 22:46

Jsou fakt luxusní, jen jsem přidala víc rumu do těsta i do krému :-D<3

nigina

20. 7. 2017 17:10

A jeje! Zas pokušenie ako hrom! To je na zbláznenie, to musí byť riadna dobrota!

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 6. 2017 15:54

Dana54: No jo, je to moučník, tak to tak většinou je, že je kalorický :-)

Dana54

10. 6. 2017 14:52

dobré, ale kalorická bomba:-//

Dana

10. 6. 2017 14:46

mika59: TAK TO DĚLÁM I JÁ

medanek medanek

9. 3. 2017 01:22

Jsou krásné :yes: :yes: :yes:

JAROSLAV JIROUŠEK

23. 10. 2016 21:33

zizala: nikdo vám nekáže že jich máte jíst...nápln si udělete podle sebe a je to:-p

vlada

19. 10. 2016 02:23

Někdo tady zmínil vdolky... Takže pravé vdolky se zásadně pekly z vdolkového těsta hezky do hněda a s křupavou kůrkou na kachlových kamnech a na jejich litinových tálech. Takto se to peklo u nás doma... Ale protože kachlová kamna s litinovými tály už témeř nikdo nemá, nebo jen výjmečně, tak tím pravé vdoky "vymřely." Ostatní takovéto pokusy jsou jen jejími náhražkami. Někdy méně jindy více povedené a podobné pravým vdolkům. ;-)

mika59 mika59

7. 10. 2016 23:59

evauff: No já už něco pamatuji, ale u nás byly vdolky smažené a na nich povidla a tvaroh...

casino casino

7. 10. 2016 20:45

Vdolky?
Jj, asi vím čemu se říká vdolky:-)
No, ale víte čemu se říká BAVORSKÉ VDOLKY?:-)

evauff evauff

7. 10. 2016 20:10

mika59: ... když budou pečené a ne smažené - tak jim u nás říkáme vdolky - kynuté těsto, z něho bochánky, dát na plechu dál od sebe, potřít vajíčkem, posypat mákem, upéct a když je jíme - tak spodní stranu (otočenou nahoru) potřeme jahodovou marmeládou + někdy přidáme tvaroh a nebo se mohou i rozkrojit a potřít tou marmeládou

Peťa. K.

23. 2. 2016 13:50

Olga Cermakova: Přesně tak ;-)

Olga Cermakova

24. 1. 2016 18:48

Když je upečete v troubě neni to ono.Je to buchta né koblížek.

mika59 mika59

22. 1. 2016 21:32

mika59 mika59

22. 1. 2016 21:32

gama19: Samozřejmě se dají upéct, ale to už nebudou koblihy, ale spíš buchty.:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: koblihy recept recept na koblihy koblížky plněné kremem koblihy s pudinkovým krémem koblihy plnene kremem koblihy koblihy s vanilkovým krémem domácí koblihy s kremem kynute koblihy s makem videorecept pudinkové kobližky rozkrojené koblížky s krémem upéct koblihy domácí koblížky s vanilkovým krémem top koblihy jak upéct koblihy top koblihy s pudinkovým krémem upect neco z droždí koblížky z krémem recepty na koblihy domácí smažené koblihy s vanilkovým krémem

Suroviny: mouka hladká, majonéza, žloutek, mléko, droždí, cukr, rum, olej, sůl, olej, smetana na vaření, žloutek, solamyl, cukr, cukr vanilkový, rum, máslo

TopRecepty.cz

Koblihy s krémem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DlWY