Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Banánová lahůdka aneb vylepšení Hraběnčiných řezů

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 35 min

65 min (30 min příprava + 35 min tepelná úprava)

29. 10. 2015 01:08

Suroviny

Porce: 1 nízký plech

Nutriční hodnoty

Energie22 016 kJ / 5 262 kcal
Bílkoviny98,40 g
Tuky151,05 g
Vláknina43,20 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 485 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy857,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Těsto je podobné jako u většiny hraběnčiných řezů, takže pokud znáte někdo jiné, klidně ho použijte. Tohle vylepšení byl takový můj experiment a celkem sklízel úspěch.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarda Kadic jarda Kadic

29. 10. 2015 18:53

casino: moc děkuji,strašně jste mi pomohlo:-D:-D:-D:-D:-D:-D

casino casino

29. 10. 2015 17:16

jarda Kadic: (29.10.2015 09:30:36)
;-) No, dyť píše: "1 nízký plech";-):-D

jarda Kadic jarda Kadic

29. 10. 2015 12:14

maris::-K:-K:-K Přesně se ten recept jmenuje : Hraběnčin řez od maminky.;-)

maris maris

29. 10. 2015 12:13

jarda Kadic: tak promiň, to jsem nepochopila:-8:-))

jarda Kadic jarda Kadic

29. 10. 2015 12:08

maris::-K Já píšu,že jsem pekl podle “hubikuly “HRABĚNČINY ŘEZY“;-)

maris maris

29. 10. 2015 10:51

jarda Kadic: Jaroušku - asi jsi pekl včera podle jiného receptu, tento byl přidán až dnes, sice hned po půlnoci;-):-)

jarda Kadic jarda Kadic

29. 10. 2015 10:30

Včera jsem podle tvého receptu pekl hraběnčiny řezy a byly (ještě jsou) dobré .Ale je velká škoda,že nepíšeš rozměr plechu,když jsem to včera pracně dával na plech, tak mi nahoru nezbylo vůbec nic ,a to jsem dělal..opravdu tu spodní vrstvu skoro průhlednou.Takže,vše nanovo-z těsta udělat hroudu, oddělit 1/4 navrch,dát do mrazáku, vzít menší plech, atd atd.Je to potom zbytečně práce navíc:-O Jinak ,bod jsem dal a dám i teď, protože vím,že to bude dobré.Zkušené pekařky podle množství surovin určitě poznají, jaký rozměr plechu jim bude vyhovovat ale ti,jako já poznají .........;-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hraběnčina rezy hrabenciny rezy hrabencino řezy hrabencino řezy recept top recepty hraběnčiny řezy hraběnčiny řezy s tvarohem lahudka rez recept recept na hraběnčino řezy hraběnčina řezy recept recept hraběnčina řezy tvaroh lahudka recept

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, žloutek, tuk hera, prášek do pečiva, banán, tvaroh plnotučný, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, čokoláda na vaření, bílek

TopRecepty.cz

Banánová lahůdka aneb vylepšení Hraběnčiných řezů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MxBB