Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložené hovězí - přírodní

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2008 21:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 026 kJ / 962 kcal
Bílkoviny138,06 g
Tuky32,54 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 341 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy27,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

21. 10. 2015 15:40

Ana: Tady fotka asi ne zcela odpovídá receptu. Pokud budete dělat plátky, nejlepší, i když dražší, je vysoký roštěnec. Pokud kousky, doporučuju zadní hovězí nebo pěkné přední bez kosti :-)

Ana

21. 10. 2015 14:59

Asi hloupí dotaz ale budu poprvé dělat hovězí maso...... jaké mám koupit vůbec nevim moc děkuju za odpověď;-(;-(

TJ

12. 2. 2010 18:44

Je prece nalozene na talir...

spagetka spagetka

28. 1. 2009 10:13

Odležené zvlášť hovězí se lépe zpracovává a je křehčí, ale pozor, aby nebylo odleželé někde ve špajzce :-D:-D

Bibinka Bibinka

28. 1. 2009 09:59

Gabi, ono není naložené, ale odležené.;-)ale jak je to myšleno, to se můžeme jen domnívat;-):-O

Gabina

28. 1. 2009 09:50

Proč se jmenuje "naložené" :-O, když se do ničeho nenakládá :-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: naložené hovězí maso jak nalozit hovezi steak naložené maso naložené hovězí maso a roštěnky jak naložit hovězí maso naložení hovězího masa jak nalozit steak naložení steaku naložení hovězího steaku jak naložit maso na gril jak naložit maso na steaky jak naložit maso na steak hovězí na grilu jak naložit hovězí naložený steak hovězí maso naložené jak naložit hovězí steaky nalozeni masa na steak jak nalozit steaky hovězí maso na gril

Suroviny: maso hovězí, cibule, mouka hladká, paprika, sůl, saturejka, tuk rostlinný

TopRecepty.cz

Naložené hovězí - přírodní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYp