Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarky na chleba

Nejlépe chutná sádlo doma vyškvařené. Kostičky, které nám po tepelné úpravě zbydou, můžeme také uchovat do sklenic a využít je při další přípravě placek nebo pomazánek. Chleba s čerstvou cibulí a kyselou okurkou je nejlepší.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 75 min

105 min (30 min příprava + 75 min tepelná úprava)

20. 11. 2015 16:20

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marta

21. 11. 2015 20:37

ja do toho pekáča prilejem asi štamprlík mlieka a škvarky sú krásne zlatisté.:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 11. 2015 01:21

7 kg sádla??:-O Asi mi nebude stačit půl prasete, že?:-S:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: škvarky se sádlem škvarky v pekáči recept na domácí paštiku se sádlem škvarky video chleba se škvarkama jak udělat domácí škvarky aby byly škvarky červene chleba se sádlem a škvarky mlýnek na skvarky škvarky s chlebem videorecepty škvarkový chléb škvarkový chléb videorecepty škvarky domácí škvarky chléb se sádlem domácí škvarky video škvarky z trouby škvarkovy chleba recept škvarky v troube chleb se sadlem a škvarkama

Suroviny: sádlo

TopRecepty.cz

Škvarky na chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ok0L