Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Béřovický králík

Králičí maso je jemné a dietní. Má téměř všestranné možnosti kuchyňské úpravy. Béřovický králík je naložený do marinády a pak upečený. Je to na našich stránkách velmi oblíbený recept. Není složitý, takže ho zvládne téměř každý.

Hodnocení receptu je 4,9 (80×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby marinování

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby marinování)

19. 4. 2009 18:57

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie8 292 kJ / 1 982 kcal
Bílkoviny4,80 g
Tuky203,67 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,53 g
Sacharidy29,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem asi před rokem objevila na Receptech.cz, kde není uveden autor. Je to, aspoň pro mne, nejlepší úprava králíka, jakou jsem kdy jedla.

Foto přidávám - zatím jen naložené maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Fazolka73

25. 5. 2022 10:20

To je takový fenomén v našich končinách, vše opatlat kečupem, že?

erik1313

17. 11. 2020 10:52

Dobrý den.Přidávám k receptu ještě 2 lžičky medu.Luxusní.

Hedwika

16. 11. 2020 23:19

Autorka receptu si tento komentář již nepřečte ;-( , ale i tak musím poděkovat za povedený recept. Moc jsme si pochutnali, rozhodně jsem nevařila naposled. :-K .

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 7. 2020 12:53

Gabina: to rozhodně není na škodu :-)

Gabina

13. 7. 2020 16:23

JanaDorazinova: ještě jsem přidala kousek anglické slaniny

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2020 12:42

Gabina: Děkuji a jsem ráda, že chutnal :-)

Gabina

12. 7. 2020 13:19

Vynikající!!! :yes: přidala jsem foto

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 9. 2017 10:33

Drahomíra Pavlíčková: I já dávám oleje méně :-)

Drahomíra Pavlíčková

27. 9. 2017 10:29

Moc dobré, včera jsem dělala, ale dala bych tam příště míň oleje.

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2017 11:11

luciehutt: Že jo? Tohle nám taky strašně chutná :-)

luciehutt luciehutt

2. 3. 2017 10:02

Králík výborný. Zařazujeme do rodinných receptů.. k němu Karlovarský knedlík, to byla bašta <3. Jen jsme ho zbaštili tak rychle, že se nestihl vycvaknout :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 11. 2016 09:56

Vilma Miková : Samozřejmě, beru:-8. Každému nemusí chutnat. U nás je tento králík TOP ;-)

Vilma Miková

9. 11. 2016 05:41

No tak jsem vyzkoušela zaplať bůch jen na dvo králičích stehnech a nejsem z toho nijak urvaná . Znam lepší recepty

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 7. 2016 20:57

Zdeněk: Jojo, ten je. Moje nejoblíbenější úprava králíka. Moc děkuji :-8

Zdeněk

4. 7. 2016 20:23

Jana Remkova: Paní jano, moc dík a recept po skoro stejnejch úpravách králika parádni změna,moc dobrej.:-K:yes:

1 2 3 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší recepty z králíka králík recepty nejlepší recept na králíka králík nejlepší recepty na králíka jak nalozit kralika recept na králíka recepty z králíka úprava králíka králík naložený v marinádě králík recept nejlepsi kralik recepty na králíka králík recepty bezkonkurenční úprava králíka - recepty beřkovický králík recept králík recepty na úpravu králíka top recepty králík recepty králík

Suroviny: olej, sůl, kečup sladký, hořčice, pepř, paprika sušená sladká, cibule, česnek, maso králičí

TopRecepty.cz

Béřovický králík

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6YA