Pštros na žampionech
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hraška je vynikající na bezlepkové zahuštění, samozřejmě se dá použít i klasická zásmažka, ale hraška je jemnější a lehčí. Jen je třeba ji nechat aspoň 20 minut provařit.
Délka vaření záleží na sporáku, je třeba, aby bylo maso měkké. Ze 300 gramů pštrosích steaků budou 2 hodně velké porce nebo 3 menší.
Jarní cibulka na talíři dodá jídlu vynikající chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2021 10:22
11. 1. 2021 18:10
11. 1. 2021 17:31
11. 1. 2021 17:31
4. 2. 2016 13:18
4. 2. 2016 12:37
4. 2. 2016 00:28
3. 2. 2016 22:12
3. 2. 2016 20:54
Ale pstrosa bych do mrazaku brala.Jsem devce prakticke, nac by mi byla okrasa voliery..
3. 2. 2016 18:40
3. 2. 2016 17:14
3. 2. 2016 15:19
3. 2. 2016 15:17
3. 2. 2016 15:14
3. 2. 2016 14:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 29 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 30 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 45 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 3 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Další recepty
Tématické fráze: pštros recepty pštros recept pečený pštros recepty ze pštrosa recepty z pštrosa steak z pštrosa vareni pstrosi kyta stejk z pštrosa pštros steak recept steak z pštros kuchařka pštros recepty se pstrosa recept na pstrosa recepty pštros kyta pstros pštrosí maso na žampionech recepty s pštrosa steak ze pštrosa recept medajlonky z pštrosa praha jidlo z pštrosa
Suroviny: maso pštrosí, cibulka jarní, žampióny, olej olivový, sůl, pepř, hraška
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
25 názorů