Frenštátské škračky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 502 kJ / 1 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,30 g |
Tuky | 63,68 g |
Vláknina | 22,96 g |
Cholesterol | 3,78 g |
Sodík | 894 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 99,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Frenštátské škračky jsou regionální zaležitostí, na jídelním lístku je najdete v restauracích na lašsku i valašsku.
Dnešní škračky jsem si vylepšil na nudličky nakrájenou šunkou, která mi zůstala od snídaně a v základní receptuře taky nenajdete majoránku v játře.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 12. 2023 14:02
26. 12. 2023 13:57
12. 12. 2016 10:57
18. 9. 2016 11:20
18. 9. 2016 10:43
12. 3. 2016 11:05
31. 1. 2016 08:56
29. 6. 2011 12:12
23. 7. 2010 17:48
23. 7. 2010 17:48
29. 11. 2009 19:10
5. 9. 2009 17:51
25. 5. 2009 10:25
nebo po našimu - kobzolové placky. Je to nejjednodušší a často zařazované jídlo na východní Moravě.
17. 5. 2009 10:57
3. 5. 2009 08:35
Díky za fotečku i komentář.
Přeji krásnou neděli.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 17 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 40 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších receptů na oblíbená jídla s gnocchi. Co se k nim nejvíce hodí a jak je připravit
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: valašské skřačky regionální recepty minutkové pokrmy jatrove škračky valašská cmunda bramborové škračky receptury studených pokrmů online játrové škračky po valašsku valašské játrové škračky valašská kuchyně recepty valašské bramborové placky valašské pokrmy vepřové škračky lašska omacka recept bramborove placky s jatrou frenštanske skračky z vepřovych jater frenštátská játra škračky na bramboráku špízy z jatrou recepty kuřecí po lašsku
Suroviny: brambory, česnek, sůl, pepř mletý, kmín drcený, majoránka, mouka hladká, vejce, mléko, sádlo, játra kuřecí, cibule, pepř mletý, kmín drcený, sůl, vejce, sádlo
Frenštátské škračky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8M7
28 názorů