Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Labužnická stehna

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 4. 2009 12:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- Doporučené recepty-Nelly Chytilová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

28. 4. 2009 21:55

Jo ... a skvělá, "voňavá" fotka!

Eliza Eliza

28. 4. 2009 21:54

Dělám něco podobného - tedy ze stejných surovin, ale zatím mě nenapadlo maso plnit. Musí to být dobrůtečka :-!:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 4. 2009 21:25

Helli, díky, určitě to zkusím, kuřata dělám snad na všechny možné způsoby;-)Poprosím syna, jak když to jednou vidím, už je fajn, stačí mi to vidět.:-)

Hella Hella (moderátorka)

27. 4. 2009 20:56

Jani, plnit pod kůži jde velmi lehce. Drž stehno za tu kost a na tom druhém "širším" konci stehna zajeď ukazovákem druhé ruky pod tu kůži a postupně jí "odtrhávej" od masa, jde to lehce. Pak mezi kůži a maso dej náplň, zase to maso do kůže zpátky "oblíkni" a zasponkuj.

ilonahen ilonahen

27. 4. 2009 19:54

No to nemá chybu.:yes::yes::yes:

Jenda1 Jenda1

27. 4. 2009 19:33

Jani, to vypadá hezky.;-) Pro mě je důležitý nápad, zbytek si už dotvořím.:-) Chuťově to bude zajímavé.:-p
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

HankaPu HankaPu

27. 4. 2009 17:52

Jani, to bude určitě moc dobrý:yes::yes: +

spagetka spagetka

27. 4. 2009 15:16

Já dávám pod kůži koření a s tou klobáskou se zelím to může být opravdu pikantní :-p;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 4. 2009 14:43

Světlano, možná to v tom receptu i tak mysleli, ale já to neumím, tak jsem to udělala tak, jak vidíte holky!:-)):-D

Jikotka Jikotka

27. 4. 2009 14:18

Janko,dobrý nápad :yes::-p,co nejdřív vyzkouším ;-),dám bodík

Svetlana Svetlana

27. 4. 2009 13:35

....Jani, vypadá to bezva a určitě výborné.:yes:...napadlo mně - co myslíš, nedala by se směs zelí-klobása nacpat i pod kůži?...jinak - posílám bodíka:-)

Paprika Paprika

27. 4. 2009 13:18

Koukám, že jsi z té soutěže tak rozjetá, že ses ještě nezastavila, viď? :-D:-D:-D
Máš to moc krásné a určitě moc dobré. :yes::yes::yes: Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kysané zelí recept kuřecí stehna bez kosti kuřecí stehna bez kosti recept kureci stehna bez kosti recepty stehno bez kosti a kuze labužnické kuře labužnické kuřecí stehna kuřecí stehno bez kosti a kůže labužnická kapsa pikantni labuznicka stejna zanet kuze stehen klobása gyulai úprava, recepty labužnická kuřecí stehna kuřecí stehna bez kosti a kůže kuřecí stehno bez kosti a kůže recept kuřecí stehno bez kosti a kůže recepty kuchařka stehna recepty kureci stehen bez kosti labuznicka kuřecí kapsa v bramboráku kureci stehna na labuznickou úpravy

Suroviny: stehno kuřecí, zelí kysané, klobása pikantní, koření grilovací, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Labužnická stehna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lgnw