jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Biftek na zeleném pepři

Biftek na zeleném pepři
nahoru
Biftek na zeleném pepři Biftek na zeleném pepři Biftek na zeleném pepři
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hovězí maso

Suroviny:

3/4 kg svíčkové, šlehačku, sterilizovaný zelený pepř, pepř mletý, sůl, worcesterovou omáčku, na přílohu asi 60 dkg brambor, 4 vejce, 1 kapii, 10 dkg sýra, 5 dkg másla, 1 smetanu na šlehání, 1 dcl mléka, zelenou petrželku a sůl

Postup přípravy receptu

Plátky svíčkové jemně naklepeme, osolíme a zakápneme worcesterovou omáčkou a olejem - vetřeme do masa a necháme chvíli v lednici uležet. Oloupeme brambory a na opravdu jemné kousky nasekáme kapii a petrželku, toto promícháme a naskládáme na plátky másla do pekáčku. Zakryjeme plátkem alobalu a dáme do trouby na 25 minut zapéci. Potom zalijeme směsí ze 4 vajec, šlehačky, mléka,nastrouhaného sýra a soli. Dopékáme ještě 40 až 50 minut.

Naložené maso prudce osmažíme na oleji asi 4 minuty po každé straně. Odložíme stranou. Do výpečku přidáme pár kapek worcesteru, šlehačku, lžičku nebo dvě sterilizovaného pepře a na prudkém ohni za stálého míchání necháme zhoustnout. Touto omáčkou biftek přelijeme a podáváme se zapečenými brambory a čerstvou zeleninou.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
3 kladná hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Biftek na zeleném pepři"

autor: Laura N. (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.01.2013 12:54:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, nevím, proč tu všichni nadáváte na výtvor Papričky. Mně nepřijde, že by se s tím masem poprala špatně. Prostě uvařila z toho, co měla doma za maso a vypadá, že to bylo výborné. Já dělám pravé bifteky taky jen občas, protože nepřehazujeme peníze vidlema, ale když už je dělám, tak klasiku - na rozpálené pánvi, jen okořeněné, bez omáčky. A pro ty, co si hrají na odborníky nebo by se jima chtěli stát, mně v orientaci docela pomohla stránka www.bifteky.cz, kde je všechno o masu i jeho možných úpravách

autor: chevy
vloženo: 05.08.2011 14:31:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já nevím, o co vám jdesmajlik Paprika vyrobila fotku, protože, když si to kdokoliv přečte pozorně dokonce, zjistí, že ona autorkou receptu není a napsala, co použila za maso.smajlik
Jakub neregi. tvůj poznatek "byftek se v žádném případě nerozklepává" taky o něčem svědčísmajlik

autor: Jarka (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.08.2011 14:22:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lidé nejsou netolelerantní...musíš tedy dávat věcem správný název, pokud píšeš biftek pak se to váže určitému druhu masa, takže jakkákoliv náhražka je zavádějíci...no prostě chápu že chcete šetřit,ale pak to neoznačujte těmito pojmu. Jistě tento recept je skvělý...jen to není bifteksmajlik

autor: ladaxxx
vloženo: 10.02.2011 20:08:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tady máte něco o bifteku a stejkách.Snad vám to pomůže.smajliksmajliksmajlik

http://www.hostovka.cz/clanek.php?clanek=225

autor: Jakub (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.04.2010 18:53:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nechci být rýpal, ale tohle se bifteku ani nepodobá! Byftek se v žádném případě nerozklepává, dělá se z čistě uříznutého masa. Další věc je že biftek se nikdy nenakládá, na co byste nakládala svíčkovou? Když už je sama o sobě dost měkká.

autor: eva hubova
vloženo: 04.03.2010 13:40:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dívala jsem se na ty stránky-americké brambory,bramboráčky s nivou,žloutkové řezy a jiné.Myslím že všechny co mají fotky

autor: Iljusa
vloženo: 04.03.2010 13:07:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Papričko - máš moc hezkou fotečku - tady máš svojí kopii
http://www.femina.cz/hovezi-maso/biftek-na-zelenem...

autor: socatko
vloženo: 23.02.2010 15:10:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Roman bude asi pekny rypal. Dobre, mozna umi varit a treba je i sef kuchar, ale tohle jsou stranky pro obycejne lidi, co radi vari a ji. Papriko, recept uzasny, pridavam k oblibenym a urcite udelam..Jen nevim, kde tady sezenu svickovou (Anglie), ale urcite neco vymyslim smajlik Super receptik smajlik

autor: Paprika
vloženo: 30.12.2009 15:23:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky všem za obhajobu. Vím, že by měl být biftek z pravé svíčkové, ale prostě nejsem tak prachatá a měla jsem opravdu krásný kousek zadního z mladého býka, takže jsem v jeho použití na minutku neviděla problém. A já jsem použila určitě smetanu, manžel nemá ramu rád a s cholesterolem problém nemáme.smajlik Ale nic proti ní nemám, pokud někomu vyhovuje, tak ať ji používá. Nechápu proč jsou lidé tak netolerantní.smajlik

autor: spagetka
vloženo: 30.12.2009 08:54:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ještě dodám k autor: Roman (neregistrovaný/á) - že by napověděla dost i fotka, kdyby ovšem dotyčný rozeznal svíčkovou od zadního hovězího smajlik. Hezký den

autor: BILKOVAI
vloženo: 29.12.2009 23:25:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylassmajliksmajliksmajlik

autor: Merylas
vloženo: 29.12.2009 22:51:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Autorka fotky píše, že použila hovězí zadní a já osobně třeba dávám místo šlehačky rostlinnou Ramu do všeho. Mám vysoký cholesterol a tak nevím co si vybrat, jestli kriminál nebo aby mě to kleplo. Tak asi ten kriminál a spoléhám na to, že mi někdo občas přinese bábovku. Bez vajec ovšem a s rostlinným tukem a né máslem.

vloženo: 29.12.2009 22:46:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jinak super receptík, nádherné fotečky, bodík je jistý smajlik smajlik +2

vloženo: 29.12.2009 22:45:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Roman ( nereg ), kdybys si přečetl v příspěvku Papriky, že dělala ze zadního, a ne ze svíčkové, pak bys mohl tady něco kritizovat ... a pak, kdo je tady analfabetsmajliksmajliksmajlik

autor: Roman (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.12.2009 22:25:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Který neskutečný kulinářský analfabet může takovým způsobem upravit svíčkovou. Maso na obrázku je rozklepané jak na řízek. Škoda zvířete, které na muselo položit svůj život, aby z něj takový neumětel vařil. Použít do čehokoliv rostlinnou Ramu místo šlehačky, to už snad hraničí přímo s kriminálem. Ještě poznámka pro admina k antispamu - číslovka je něco úplně jiného než číslice (učí se asi ve čtvrté třídě základní školy) !!!!

autor: tereza (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.12.2009 14:53:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes to budu dělat mému miláčkovi, jsem zvědavá jak to dopadne..

autor: Paprika
vloženo: 23.07.2009 20:27:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Místo svíčkové jsem měla steaky ze zadního, ale i tak to bylo skvělé. Jako přílohu jsem dělala hranolky. smajliksmajliksmajlik +smajlik

autor: dag (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.06.2009 19:47:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

moc dobre, misto smetany jsem pouzila rostlinou ramu cremefine a bajecne jsme si pochutnali


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

vepřové na zeleném pepři recept biftek steak na zeleném pepři hovězí na pepři recept na biftek biftek na zeleném pepři recept zelený pepř hovězí steak na zeleném pepři omáčka zelený pepř svickova na zelenem pepri vepřový steak na pepři biftek recept omáčka ze zeleného pepře na zeleném pepři hovezi biftek recept steak se zeleným pepřem biftek se zeleným pepřem steaky a bifteky recepty biftek s peprovou omackou omáčka na zeleném pepři hovězí biftek s pepřovou omáčkou steak na pepři omáčka na biftek omáčka se zeleným pepřem steak na zelenem pepri recept hovezi biftek na pepři hovězí biftek maso na zeleném pepři biftek omacka pepřová omáčka k bifteku biftek na zeleném pepři hovězí steak na pepri biftek vepřový steak na zeleném pepři omáčka ze zeleného pepře recept omáčka k bifteku maso na pepři pepřová omáčka na biftek hovězí na zelenem pepři veprove maso na zelenem pepři biftek na pepri jak uvařit biftek




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz