Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Wok - pražené zázvorové kuře

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

25 min (25 min tepelná úprava)

31. 5. 2009 15:13

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 402 kJ / 1 052 kcal
Bílkoviny87,71 g
Tuky45,87 g
Vláknina14,48 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy47,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

tento a moje dalsie recepty s fotopostupom najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=4826

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

1. 6. 2009 10:10

Výbušná:-)jedním slovem-NÁDHERA:yes:Oblíbené a boďka jsou tu na správném místě;-).

vybusna vybusna

31. 5. 2009 19:12

v povodnom recepte sol vobec nie je a ked som ochutnala pred vlozenim tej tekutiny maso, tak to bolo ....no bez soli...tak som to trosku zasolila...ale tak fakt vlazne....po dorobeni to nebolo take zufalo bez soli....ale ja som si teda na taniery trosku osolila...manzel ako sme sa vratili zo skotska, tak soli len tak aby sa nepovedalo...tam solia strasne malo a nejako mu to tak vyhovovalo...jeho rodina su vegetarianky a su naucene nesolit, takze si to priniesol nejako z domu...skor vzdy frflal, ze mu to presolim...a mne sa to zda uplne normalne....
tiez robievam kridelka, ale ja tam mam aj sol...v tvojich je dumbier (zazvor), tak predpokladam, ze on je tou soliacou zlozkou...inak si to neviem vysvetlit.
http://www.toprecepty.cz/recept/1794-skoricove-kri...

Eliza Eliza

31. 5. 2009 18:35

Výbušná, to maso nesolíš? Já jsem totiž dnes dělala něco podobného - kuřecí křidélka se sherry a zázvorem a v původním receptu také není sůl, jen sojová omáčka a navíc med (nakonec recept jsem vložila). Už jsem to jídlo připravovala nesčetněkrát, ale nikdy jsem nenašla odvahu to maso neosolit... :-) Prosím tě, jak to chutná - ráda bych to zkusila, ale jak říkám, nemám odvahu...:-8

Patricie

31. 5. 2009 17:47

Pěkný recept, ukládám a :yes:+

Iljusa Iljusa

31. 5. 2009 16:49

ozkouším, čím víc na to koukám, tím víc začínám slinit:-D, ozvu se ale až v neděli, jak to chutnalo, mám velmi nabitý;-) týden před sebou

spagetka spagetka

31. 5. 2009 16:39

Jejda, to musela být vůně a ta achuť :-*:-p, asi bych taky volila radši méně sladké. Iljuso, podle mě to klidně s ananasem prubni, já to určitě vyzkouším, i když ne na woku, ale nějakou silnostěnnou nádobu snad vyštrachám ;-):-p:yes:

vybusna vybusna

31. 5. 2009 16:38

iljusa ja fakt neviem...dnes som to robila po prvykrat...skus potom ale nahradit aj ten pomaranc. dzus ananasovym...ale co viem urcite nenahradzuj to grepom ;-)
a potom hned hned mi povedz ako to chutilo...teraz premyslam, ci ten z konzervy nebude prilis sladky...a asi by som ho do zmesy pridala skor..aby trochu prevrel..a ten cukor by som pre zaciatok nedavala...a ak by ti tam chybala taka nasladkost, tak ten cukor mozes vsypat dodatocne.

Iljusa Iljusa

31. 5. 2009 16:20

vybusna - píšu ti za 1*, nádhera, hnedka jsem receptík ukázala rodině, jen bych se tě chtěla zeptat, myslíš, že by pomeranč mohl být nahrazen ananasem :-?(z konzervy). Já pomeranče nejím.;-)

vybusna vybusna

31. 5. 2009 16:09

prepisem ten dumbier na zazvor..nech to zbytocne nematie;-)
bibi chuti pikantne/nasladlo, ja som pouzila to portske, tak aby som to predsa len trochu zmiernila, budem davat suche sherry...alebo suche cinzano...dumbier tomu dava pikantnost...v recepte je 1 lyzica certstveho a 1 praskoveho...ale ja som dala radsej 3 lyzice cerstveho...nestruhala som ho, ale nasekala...neda sa ani vypovedat, ako to vonalo..nielen v byte, ale aj suseda zastavila manzela, ze ide na obed k thajcovi, lebo som v celej jej rodine evokovala azijske jedlo:-) tou uzasnou vonou. ak by ste namali hnedy cukor, tak dajte lyzicku normalneho..ale ten hnedy je lepsi...je menej sladky. dzus som mala hohes c..je 100perc. a dost sladky...az tak sladky nemusel byt...a aj pomaranc som mala prilis prilis sladky...takze preto to bolo pre mna trosku sladsie ako by som si predstavovala..asi 5 kvapiek ovocneho octu som preto pridala....ale uznavam, ze som mala fakt kombinaciu..vsetko prilis sladke..ale to je moj pocit...manzel si nevedel vynachvalit.

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2009 15:57

Děkuji, omlouvám se za nevědomost:-8 a to jsem si myslela, že slovensky umím dobře:-))

Bibinka Bibinka

31. 5. 2009 15:55

Výbušná, to je velmi zajímavý recept a krásné červené fotky, nutí mě to ho vyzkoušet;-)a je tam tolik mého oblíbenýho zázvoru-dumbieru(to už tu skoro každej zná), že asi neodolám a tento týden vyzkouším. Prosím tě, jakou to má přibližně chuť:-?nějak si to nedovedu představit:-D a že to bude dobré, to je mi jasný, proto ti letííí boďan:yes:

maris maris

31. 5. 2009 15:29

Jani, dumbier je zázvor:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2009 15:15

vybusna, prosím tě, co je to dumbier?:-O:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: čím nahradit sherry wok recepty zázvorové recepty kuchařka wok vaření ve woku zázvorové recept kuře wok kure na zazvoru čím nahradit suché sherry recepty wok wok-recepty kure na zazvoru suché scherry čím nahradit zázvor kuře ve woku azijské recepty jak nahradit sherry len hnědý recept wok kuchařka wok kuře

Suroviny: prsa kuřecí, olej rostlinný, cibule červená, mrkev, zázvor, sherry, protlak rajčatový, cukr hnědý, šťáva pomerančová, česnek

TopRecepty.cz

Wok - pražené zázvorové kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9874