Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česneková omáčka ke grilovanému masu

Rychlá a jednoduchá česneková omáčka ke grilovanému masu, nebo zelenině, nás nadchne svou chutí. Z několika málo ingrediencí vznikne výborný doplněk ke grilování. Česneková omáčka nikdy nezklame.

Hodnocení receptu je 5,0 (57×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

31. 5. 2009 18:48

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 610 kJ / 385 kcal
Bílkoviny9,92 g
Tuky27,72 g
Vláknina6,28 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 114 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy23,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jijan

28. 6. 2017 22:28

Dělám něco podobného,jen místo smetany dávám sýr a používám jako pomazánku na jednohubky. K pivu ideální :-)

Pepa

18. 6. 2017 14:28

Dělám ji ze zakysané smetany a majonézy (Poličanka v sáčku) zbytek je stejný.

Vitka

7. 10. 2016 15:36

hanad dus: autorka píše,že tato mňamka je výborná ke grilovanému masu.Grilovačky končí (už je venku zima).tak ještě poradím - je to výborné k pečeným,americkým bramborám.To je taky mňam.<3

hanad dus

18. 9. 2016 20:13

<3

jurajrozsa@gmail.com jurajrozsa@gmail.com

3. 8. 2016 06:56

Vitka: ..a já tam - keď mám po ruke nastrúham trochu čerstvého chrenu / křen /

Alena

21. 6. 2016 23:35

Dcera dělá obdobně tuto jak ona říká "omatlavku" 1 tvaroh tučný + 1 kysaná smetana a dle receptu ostatní česnek, sůl a pepř. Je to výborné jak na maso, brambory, zeleninu, ale bez konkurence je to jedinečné na topince.

mardosa mardosa

22. 2. 2016 05:57

Vitka: jO tak ten porek zkusím,to muže být opravdu dobré,díky za tip :yes:

Vitka

21. 2. 2016 22:50

malyLibor:já zase nedávám jogurt,jen zakysanou smetanu (manžel mi to jinak nechce) a zkuste přikrájet pórek.Taky je to moc dobré.:yes:

aluse1

4. 2. 2016 21:42

Já utřu prolisovaný česnek se solí, pak přikapávám trochu oleje - vznikne světlá pěna a pak už jen zakysanku. Jednou jsem ji neměla a tak jsem použila řecký jogurt a nikdo nic nepoznal / a to ode mě tento dresink jedli mnohokrát/. Asi je to tím olejem.:-8

malyLibor

28. 1. 2016 21:31

Jednoduché, rychlé a výborné. Takové recepty mám nejraději. :yes:

mardosa mardosa

21. 10. 2015 08:31

evkae: Já to dávám za půl na půl,ale když jogurt nemám,tak nedám......
Celé léto je u nás v lednici plno zakysanky. :-D:-D

evkae

20. 10. 2015 20:55

dělám takové dipy také ale nedavam tam jogurt - jen kysanku a trochu Majolky® s jogurtem nam to nechutna
;-)

pepa

31. 8. 2013 16:22

;-) ja doto pridal jeste 2 lzice majonezy a mnamm !!! :) :D

milan

14. 4. 2013 12:34

Bolo to vyborne. Dakujeme za recept

kinkin

15. 12. 2012 15:06

mirca75, já si přidávám před konzumací púl deci "hanácké švestky". To je pak papaníčko!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dip k masu omáčky k masu dresing k masu dresing ke grilovanému masu česnekový dip k masu dipy k masu omáčka k masu dresink ke grilovanému masu česneková omáčka cesnekovy dip česnekový dip ze zakysané smetany dresink k masu dipy na grilovaná masa dresinky k masu dipy a dresingy studene omacky a dipy dresingy k mäsu dresing z bílého jogurtu k masu recept na dip k masu dipy k masům

Suroviny: česnek, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý, petrželka

TopRecepty.cz

Česneková omáčka ke grilovanému masu

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nZVD