Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koblihy

Koblihy už dávno nejsou jen velikonoční pochoutka, ale dopřáváme si je, kdykoliv máme chuť na něco dobrého. Jejich příprava je sice trochu pracnější, ale výsledek vždy mile potěší naše chuťové pohárky.

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby kynutí

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

1. 6. 2009 18:21

Suroviny pro 40 kusů

40 kusů

Nutriční hodnoty

Energie10 613 kJ / 2 537 kcal
Bílkoviny71,86 g
Tuky49,30 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,32 g
Sacharidy430,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Taly1111

11. 2. 2024 19:40

Výborné koblihy. :yes:

Petra Dvor. Petra Dvor.

29. 1. 2023 14:09

Koblihy jsou moc dobré <3

casino casino

5. 2. 2016 13:40

mardosa:
K vaší reakci na Dara:
No, když je rcp blbě napsaný ("Pak už koblížky peču na oleji v kastrole") tak se nemůžete divit, že děvucha místo SMAŽENÍ ve vyšší vrstvě tuku to patrně pekla jen na trošce oleje. Ne každá kuchtička čte komentáře...

mardosa mardosa

5. 2. 2016 12:53

Petra: abych se přiznala,tak ani já nemám s tímto zkušenost,snad napíšou zkušení :yes:

Petra

5. 2. 2016 11:06

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné dát těsto kynout do lednice přes noc, nebo se musí smažit hned? Děkuji jsem začátečník a s kynutím v lednici nemám zkušenosti

zizala zizala (moderátorka)

7. 12. 2013 22:00

Dara: Moc horký tuk. Smažit na 4 u elektřiny a na polosporo u plynu ;-)

mardosa mardosa

7. 12. 2013 21:57

Dara:Ale to si nebude receptem že? :-D:-D

Dara

7. 12. 2013 21:13

Všechno jakžtak v pohodě až na smažení,hned po vhození do oleje začaly místo zlátnout ,černat:-(

mardosa mardosa

5. 11. 2013 19:05

Eva:To jsem moc ráda.Taky dělám často.:-D

Eva

5. 11. 2013 15:53

O víkendu dostal přítel chuť na koblížky :-p, tak jsem hledala recept a našla tento váš, a musím říct ,že recept je dobrý :yes: a koblížky měli velký úspěch, že jsem je na druhý den musela dělat znovu a to ze dvou dávek. Recept mám uložený a budu dělat častěji děkuji.:-):-)):-K

wulk

8. 10. 2013 16:00

no nevím kde soudruzi udělaly chybu,ale těsto bylo řídké

tejaja tejaja

29. 9. 2013 19:04

A.T.: :-O A že je chyba nie v recepte, ale vo vašej príprave, vás nenapadlo? Jednoduchšie je vyhlásiť recept za hnusný, však? Prepáčte, ale hnusné je takto sa vyjadrovať o akomkoľvek recepte, také slová k jedlu nepatria. :no:

mardosa mardosa

29. 9. 2013 18:48

A.T.: Tak jset něco udělala špatně.Tento recept dělám často a nikdy se mě toto co vám nestalo.Bohužel no.:-S

A.T.

29. 9. 2013 18:42

pěkně hnusné, těsto je řídké...a totálně bez chuti.RP mě velmi zklamal.

katy66

5. 3. 2013 23:54

1974andrea:vyborny recept,uz nekolik let ziju v cizine a tak dost casto mame chute na nase ceske dobroty,koblihy jsem delala poprve ,moc moc dobre:-p:-p:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koblihy koblihy recept recept na koblihy recept koblihy kobliha recept těsto na koblihy recepty na koblihy recepty koblihy vídeňské masopustní koblihy kobliha vídeňské koblihy koblihy recepty recept na dobré koblihy koblih jak se delaji koblihy top recepty koblihy jemné koblihy velikonoční koblihy koblihi koblyhy

Suroviny: mouka polohrubá, droždí čerstvé, cukr krystal, olej, mléko, žloutek, sůl, rum, marmeláda

TopRecepty.cz

Koblihy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KO2z