Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sikulský guláš

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

7. 6. 2009 14:31

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 416 kJ / 2 012 kcal
Bílkoviny307,24 g
Tuky67,31 g
Vláknina16,19 g
Cholesterol 975 mg
Sodík 1,29 g
Sůl2,86 g
Sacharidy40,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do guláše můžeme na zjemnění přidat i šlehačku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kuchton kuchton

4. 11. 2016 04:20

:yes:<3

Ota

31. 5. 2013 15:52

Děláme to ale jako Český segedín bez česneku, jinak s česnekem to je otřesná chuť kyselé a česnek to mi jaksi chuťově nesedí už jsem ochutnal a otřes brrr.

ivanyc

3. 8. 2011 13:26

Lebo \"segedin\"je nespravný názov sikulského gulašu.:-/

BILKOVAI BILKOVAI

29. 10. 2009 17:20

připomíná mi to segedín a ten máme moc rádi:yes:

mardosa mardosa

7. 6. 2009 15:09

;-);-):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zahustit guláš moukou jakou moukou zahustit gulás jakou moukou zahustit sikulská vepřová plec sikulské vepřové žebírko sikulský vepřový guláš sikulský sikulské žebírko zahuštění guláše moukou sikulská plec sikulské brambory sikulská kýta sikulská sikurský guláš sigulský guláš sikulskýgulaš sikulská vepřová kýta jak zahustit moukou jak zahustit guláš sikulské zelí

Suroviny: plec vepřová, cibule, sádlo, protlak rajčatový, kmín celý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř mletý, zelí kysané, masox, česnek, mouka hladká

TopRecepty.cz

Sikulský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pglX