Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pštros s paprikami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

16. 3. 2017 23:06

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 501 kJ / 359 kcal
Bílkoviny70,95 g
Tuky3,60 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy9,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso solím hned na začátku, aby během dušení natáhlo sůl a chuť se "rozležela".

Papriku můžete přidat i červenou, já ji bohužel zrovna doma neměla, tak jsem použila žlutou a zelenou.

Jarní cibulku lze samozřejmě nahradit i normální cibulí nebo pórkem, ale já ji mám ráda, tak ji hodně používám.

Pštrosa je třeba dusit až do úplného změknutí, aby nebyl tuhý...ale pak to stojí zato:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chudakpstros chudakpstros

11. 1. 2021 17:31

chudák pštros

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pštros recepty guláš ze pštrosa jak pripravit pštrosa gulas z pstrosa kuchařka pštros jak se pripravuje pstros guláš z pštros pstros recept maso z pštrosa recepty receptz z pštrosa pstros gulas pstros gulas recept kuchařka pštros recepty ze pštrosa pečeně ze pštrosa pstros játra pštros v recepty pštros recepty.cz pštrosí maso s paprikou priprava pštros

Suroviny: maso pštrosí, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, cibulka jarní, sůl, pepř, olej olivový

TopRecepty.cz

Pštros s paprikami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w6LJ