Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená jogurtová kýta

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 6. 2009 20:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 349 kJ / 322 kcal
Bílkoviny24,67 g
Tuky15,67 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 233 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy20,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento receptík vznikl náhodou, původně jsem chtěla kýtu obalit na řízky, ale časová tíseň mne donutila k tomuto receptu :-)Bylo to určitě dietnější a chutnalo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jenda1 Jenda1

14. 6. 2009 09:42

Ilonko, "aintopf" recepty používám v časové tísni;-), tato kombinace je mi známá:-p:-p.
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

mirca75 mirca75

13. 6. 2009 22:10

Iljušo:-)znám v obdobném provedení:-p a proto můžu poslat boďku již dnes,dříve než dojde k vyzkoušení tvé variace;-):-) Jo a fotečky :yes:

Iljusa Iljusa

13. 6. 2009 22:05

Jani, proto jsem to hodila do jogurtu, nám se také zdá suchá, ale jak se říká, darovanému koni ..... :-)
Zítra, až bude vidět (teď bych toho moc nevyfotila :-)) pošlu foto bylinkové zahrádky z balkonu. Vše pěstuji ze semínek, co koupím jako sazeničku (v supermarketech) ihned přesazuji, ale vše je stejně zásluha mého muže, je v inv. důchodu, tak je to jeho malá radost ;-) a já si říkám, když už na tom balkoně "hulí" tak ať to tam také zalévá:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 6. 2009 21:59

Já pořád žasnu, kde berete všechny ty byliny doma. Já jsem si sice koupila něco, ale pokud to nepoužívám každý den, tak to zvadne a není to zase tak levné:-S Koupila jsem si bazalku, taky zvadla. Co nezvadlo, jsem honem zamrazila. Tymián, než jsem stačila použít, byl na tom stejně:-( Teď by se mi, jak vidím, hodil, no, ale co se zbytkem. Recept vypadá moc dobře, ikdyž kýta se mi zdá suchá, ale ještě mám nějakou v mražáku a je třeba ji zkonzumovat.;-):yes:

Bibinka Bibinka

13. 6. 2009 21:25

Ilonko,moc pěkný fotky a tu dobrou chuť si docela živě dovedu představit a jistě vyzkouším:-pPosílám ti boďana:yes:

Patricie

13. 6. 2009 21:01

Iljušo, posílám bod a ukládám, moc se mi líbí recept.Co nejdřív vyzkouším . Fotky jsou moc hezké.:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: aintopf veprova kyta v jogurtu nalozene maso v jogurtu zapecene zapečené maso s jogurtem zapečená vepřová kýta naložené maso v jogurtu vepřová kýta zapečená zapecene maso v jogurtu vepřová kýta naložená v jogurtu vepřová kýta s jogurtem kýta naložená v jogurtu maso zapečené s jogurtem vepřové maso naložené v jogurtu platky masa v jogurtu zapecene zapečená kýta s brambory vepřová kýta jogurt kyta nalozena v joguru vepřové maso v jogurtu kyta s jogurtem vepřová kýta na jogurtu

Suroviny: kýta vepřová, jogurt, cibule, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, tymián, koření, brambory, olej, mléko

TopRecepty.cz

Zapečená jogurtová kýta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wn9n