Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obalovaný květák

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 6. 2009 12:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 372 kJ / 328 kcal
Bílkoviny25,86 g
Tuky18,87 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy13,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anonym

11. 7. 2013 08:56

Ano toto je velicé dobrý recept a není ani tolik náročný na čas přípravy jako ostatní jídla ::-p:yes:

Helena

25. 6. 2013 14:12

:-))KUCEROVAHELA@seznam.cz:-D:-*:-*Když ho nebudete vařit,a obalíte za syrova,lépe se obaluje,je chutnější,jen se o něco déle a pomaleji smaží.Obaluji v těstíčku,vajíčko a vejce dohromady, a pak strouhanka.Když zbyde tak jsou ještě palačinky.

Lucka

25. 4. 2013 17:05

Tento recept dělám velmi často :) a vždycky se mé děti olizujou až za ušima. Velice chutné! :-)

katka

31. 7. 2009 22:29

vidis...ja nevedela co mam uvarit a zrovna ten kvetak jsem dlouho nedelala...tak ho dnes budu delat k veceri...dik...:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 6. 2009 21:26

Nevadí, aspoň si někdo, jako já vzpomene, že už ho dlouho nedělal;-):yes:+

Denisa

15. 6. 2009 14:55

Omlouvám se , ale teprve teď jsem si všimla, že už tu tento květák je pod názvem smažený květák

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho vařit květák jak varit kvetak obalovanej květák květák recepty obžalovaný kvetak jak dlouho se vari kvetak jak se obaluje květák jak uvařit květák obalovany hermelin recept květák obalený květák květák obalovaná cuketa květák recept jak dlouho varit kvetak na smazeni jak dlouho smažit květák smažený květák recept vařit květák recept-obalovany kvetak dietní smažený květák

Suroviny: květák, mouka, strouhanka, vejce, mléko, sůl, olej

TopRecepty.cz

Obalovaný květák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0gr3