Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na burgundský způsob

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

5. 7. 2009 17:45

Suroviny pro 10

10

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie33 727 kJ / 8 061 kcal
Bílkoviny392,36 g
Tuky541,80 g
Vláknina92,55 g
Cholesterol 982 mg
Sodík 4,90 g
Sůl11,50 g
Sacharidy263,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iva

29. 7. 2012 09:58

ježiši to vypadá božsky,ale té práce s tím

samuraj

4. 8. 2011 17:40

S chutí bych si dal, ale když jsem zhlédl seznam surovin, tak to bych nezvlád, škoda pro mne;-(:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2009 16:06

Poslintala jsem si zástěru..:-(:-p:yes:

maris maris

28. 7. 2009 14:48

Ingrediencí je hodně, ale stojí to za to :-)

cathleen cathleen (moderátorka)

28. 7. 2009 14:24

Bibi, vařila a fotila maris:yes:

Bibinka Bibinka

28. 7. 2009 14:18

Pane jo, to je ingrediencí:-Oale vypadá to senzačně, jak jídlo, tak fotky:-! Filipe, jsi moc šikovnej;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

28. 7. 2009 12:42

:yes:To je TAK živě nafoceno, že tu baštu cítím na jazyku:-O
Tleskám:yes::yes:

Gabina

8. 7. 2009 14:13

Maso krájet na kostky?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: burgundský guláš podle dity jak krájet hovězí maso burgundský hrnec hovězí po burgundsku podle pohlreicha krajeni hoveziho masa hovězí na burgunsky způsob hovezi burgund burgundský guláš jehněčí po burgundsku zvěřina po burgundsku maso na burgundsky zpusob burgundský hovězí guláš z kližky podle polreicha burbunske hovězi hovězi po burgunský priprava hoveziho masa burgunský hrnec maso po burgundsku maso na burgunsky zpusob dita p.hovezi po burgundsku

Suroviny: víno, olej olivový, šťáva citronová, česnek, tymián, majoránka čerstvá, maso hovězí, olej olivový, slanina, pórek, karotka, cibule, česnek, sůl, pepř, mouka, bujón hovězí, rajče, pórek, tymián, cibule šalotka, houby, máslo, nudle vaječné, víno červené

TopRecepty.cz

Hovězí na burgundský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48XV