Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marmeláda z červeného rybízu

Marmeláda ve spíži nesmí snad nikdy chybět. Z letní ovocné úrody děláme nejčastěji zásoby na zimu. Skvělou svěží a pikantní marmeládu připravíte třeba z červeného rybízu. Je skvělá na palačinky, na mazanec s máslem nebo na slepování vánočního cukroví.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

7. 7. 2009 19:24

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

6. 7. 2014 21:14

Mirka::-D Cukru bolo dosť, ale nebrala si na vedomie, že lekvár z ríbezlí je v horúcom stave tekutý. Až chladnutím tuhne. ;-)

Mirka

6. 7. 2014 18:07

Dnes jsem vyzkoušela.Rozmixovala,pře sítko propasírovala,ale nějak nehoustl...musela jsem přidávat cukr.500až 600g bylo prostě málo.:-O

Zlatka

1. 7. 2014 15:09

Teď jsem ji dodělala luxus,Láďa Hruška nemá lepší recept:-D:-D

hana oujezska

14. 6. 2014 21:08

výborná:-)):yes:

Blanka Schreiberová

19. 8. 2013 07:32

Tento recept je skvely delala jsem a budu pokracovat.Dekuji proste super:yes:

Ivana Ch

16. 7. 2013 12:53

Jaruna18:Tuhle marmošku milujeme, je výborná "aspoň pro nás" na palačinky,jak píšeš na linecké cukroví, na perník, a moc dobrý je z ní přeliv- když se ohřeje- na zmrzku.:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes::-K:-K

rrrrr

16. 7. 2013 12:43

:yes::yes::yes::-!:-p

jitřa

16. 7. 2013 12:33

dyt je to dobrý:yes::-K:yes:

Jaruna18 Jaruna18

23. 7. 2012 04:57

Kvetla,já melu rybíz na strojku,takže tam je asi více i dužiny.Nejdřív je taky trochu řidší,ale pak úplně zhoustne a používám ho na cukroví a pod.Možná,když nemáte strojek,tak by se mohl nejdřív rozmixovat a pak přepasírovat.Jinak to napravíte když ho znova zahřejete a přidáte podle návodu na sáčku Pektogel nebo jiné zahušťovadlo na marmelády.Držím pěsti,ať se povede.:-K

kvetla

21. 7. 2012 19:40

Potřebuji poradit.Rybíz jsem pasírovala přez cedník a zřejmě v něm bylo málo pektinu a džem už ve sklenicích je řídký.Prosím o radu zda je možná náprava.Díkywww.toprecepty.cz rybízovámarmeláda

Jaaja Jaaja

13. 7. 2011 12:21

Tuto marmeládu dělávám přesně tak, je výborná, má krásnou barvu a úžasnou chuť :yes::-K:-) pro mě nejlepší způsob na výrobu rybízové marmelády:-K

danka mitrengova

2. 7. 2011 14:12

Anna Kocikova:prosim kde se da sehnat houba na kefir děkuji

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 12. 2010 18:03

:-DRecept teď na mne vykoukl z náhodných:yes:Znám,dělávám úplně stejně a zrovna jsem použila na linecké:-p+4:yes::yes:
nemám strojek na lisování,tak používám takovou menší fintu,rybíz opláchnu a celé střapce nechám v hrnci v troše vody chvilku povařit a pak to přes drobnný cezák propasíruju.Tím chvilkovým povařením bobulky změknou a ušetřím si práci i s dlouhavým obíráním od stonků:-8Skleničky před plněním nezahřívám a dnem také "už"neobracím.Marmeláda se mi zatím ještě nikdy nepokazila a je opravdu výborná:-pNa ukázku přidávám foto z letošní úrody:-)

Jaruna18 Jaruna18

7. 7. 2009 20:04

Jani,asi nejsem,protože kdybych byla,tak bych seděla v křesle a civěla na bednu,i když tam nic není.A,to jsem si dnes přivezla bedýnku meruněk,abych měla co dělat:-S Takže budu asi ještě zavářet.:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 7. 2009 19:50

Jarmilko, jejda, snad taky nejsi chlap:-)):-D ty dneska jedeš!!:-D:yes: Ale to se rozhodně hodí!:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: džem z rybízu marmeláda z černého rybízu rybízová marmeláda ládi hrušky co z rybízu rybízová marmeláda z červeneho rybizu nejlepší rybízový džem marmeláda z rybízu výroba rybízové marmelády štáva z červeného rybízu zavařování rybízu recept na marmeládu z rybízu strojek na rybíz lisování rybízu rybíz džem vyroba rybizoveho džemu rybízový džem bez strojku recept na džem z rybízu džem z rybízu recept výroba rybízové marmelády recepty rybízová zavařenina

Suroviny: rybíz, cukr krupice

TopRecepty.cz

Marmeláda z červeného rybízu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5m3