Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filety ze pstruha

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

8. 7. 2009 22:47

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ja0411 ja0411

25. 9. 2010 23:13

Moc díky za odpověď,budu dělat zítra,ale raději jí tam nechám,mně určitě vadit nebude a manžel,ať se s tim popere jak chce;-):-!

Patricie

25. 9. 2010 19:38

Měla jsem filátka bez kůže a nerozpadly se. Jestli kůži nemáte rádi, můžete jí snadněji sundat až po osmažení:-)

spagetka spagetka

25. 9. 2010 14:51

Já osobně kůži z filetů neodsgtraňuju, drží to"pohromadě" a máme ji opečenou moc rádi, takže spíš záleží na vaší chuti, ale jde to na oba způsoby určitě;-)

ja0411 ja0411

25. 9. 2010 14:44

Můžete mi poradit-koupila jsem filety ze pstruha a chtěla bych tento recept zkusit,ale filety jsou s kůží,tak nevim,jestli jí tam můžu nechat nebo se musí odstranit,což se bojim,že by nedopadlo dobře;-(

Eliza Eliza

1. 9. 2009 22:56

Přesně to jsem chtěla svým komentářem říct. Jsou masa, která snesou kdeco (př. kuře), z ryb pangas - jenže co si budeme povídat, to není "ryba", s lososem si člověk vyhraje, ale jen s omezeným množstvím vhodných surovin, s tuňákem je dobré zacházet opatrně a nejlépe vynikne jen s máslíčkem...atd, atd. Splácat se dá cokoli s čímkoli - s bůhví jakým výsledkem :-((, ale podle mě je důležitý respekt k výchozí surovině. Proto jsem komentovala tvůj recept, zachází s pstruhem tak, jak si zaslouží.

Patricie

1. 9. 2009 22:43

Díky Eli. Je fakt, že si člověk musí nejprve projít pár experimentů, aby nakonec zjistil, že to nejednodušší je
nejlepší:-D

Eliza Eliza

1. 9. 2009 22:27

Patricie, podle mě nejlepší úprava pstruha :yes:. U této skvělé rybky se žádné experimentování nevyplácí - mluví ze mě zkušenost (bohužel) :-8. Možná snese ještě pomoučení k vytvoření křupavého povrchu a lehce česneku, ostatní přísady jsou jen balast. Takže rozhodně bod :yes:.

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 7. 2009 22:49

No jo, kdo by si nedal pstruha, co? Rybí maso mám ráda a pstruha a candáta nejvíce, hned bych si sáhla pro kousek;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh recepty recept na pstruha úprava pstruha recepty na pstruha filety filety recepty pstruh recept filetování pstruha pstruhové filety priprava pstruha jak upravit pstruha filety recept recepty ze pstruha uprava pstruhu recepty na upravu pstruha jak uvařit pstruha recepty z pstruha pstruh úprava recept na úpravu pstruha jak udelat filety

Suroviny: pstruh, sůl, kmín celý, olej, brambory, máslo, kmín celý, citron

TopRecepty.cz

Filety ze pstruha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VmLW