Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vydatná zelňačka

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 7. 2009 09:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 436 kJ / 2 972 kcal
Bílkoviny156,77 g
Tuky157,29 g
Vláknina65,56 g
Cholesterol 612 mg
Sodík 14,26 g
Sůl34,40 g
Sacharidy205,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Brambory můžete nakrájet na kostičky. Uvařit je zvlášť a přidat do polévky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Renaj Renaj

17. 2. 2024 19:03

Dnes jsem vařila zelňačku dle Vašeho receptu a jako vážně mňam 😋😋 výborná... Měla jsem sice jen dva druhy klobásy, z toho jednu maďarskou a dost slušně pálivou, což máme rádi. Zelňačka je opravdu výborná, jinak už ji vařit nebudu. 👍👍😋😋😊 Jsme dva a máme plný hrnec 🤣

michalnemy

29. 11. 2023 13:20

Super

irisek85

15. 4. 2011 08:48

je sice jaro, ale dnes ji vyzkouším :-);-)

Helinka79

18. 3. 2011 18:20

Momentálně zkouším tu vaši zelňačku.Akorát jsem tam dala jen jeden druh klobásy.Zatím to vypadá výborně..o chuti až později hiiiii:-p

žaneta

18. 3. 2010 08:54

ta polévka:yes: musí být výborná já vařím podobně segedýn bez těch klobás.

Petrr

10. 3. 2010 12:39

:yes: Dnes jsem ji uvařil,samá chvála-moc dobrá a dávám bodík.

mirca75 mirca75

15. 12. 2009 16:25

Děkuju za pochvaly:-8 a opravdu vyzkoušejte;-).Polévka za to stojí:-p.

Pejli Pejli

15. 12. 2009 15:49

Miruš, hezoučké fotečky :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 12. 2009 14:53

mirca75 rozhodně bod pro tebe;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

15. 12. 2009 14:46

Mirčo75,ty jsi kouzelnice,zase krásné fotky.A jistě i dobrá polévečka.:-)):-pdávám bodík na půl. recept+fotečky :yes:

mirca75 mirca75

15. 12. 2009 14:11

Kačko:-)dovolím si k tvému receptu přidat pár foteček Vydatné zelňačky:-).Dělala jsem jí přesně podle tvého rcp.jen vývar jsem nedělala z kostí(nesehnala jsem),ale z uz.masa.Polévka je pěkně "silná" a chuťově pěkně vyvážená:-p.Udělala jsem jí plný hrnec,aby ještě zbylo na příště,ale snědli jsme jí pomalu celou:-8-i mé děti snědli každý po plném talíři:-O.Posílám též boďku č.1 a směle doporučuji ostatním,aby vyzkoušeli;-).Do tohoto chřipkového období se skvěle hodí.

Colombo65 Colombo65

12. 12. 2009 17:48

Na podzim,"nej" polévka !!!;-);-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelnačka recept zelnačka zelnačka polevka zelnačka z uzenych žeber polevka zelnačka recepty zelnačka domácí zelňačka zelnacka s uzenych zeber zelnačka polévka s uzenym zelnačka s uzenými žebry recept zelnačka zelnačka s uzenym zelnačka s uzeným masem zelnačka recepty zelnačka s uzená žebra zelnacka polevka s klobasou polevky zelnačka zelnacka s uzenym zebrem zelnacka bez klobasy zelná polévka s uzenými žebry

Suroviny: zelí kysané, žebra, klobása, klobása ostravská, klobása, česnek, cibule, paprika sušená sladká, brambory, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, smetana zakysaná, sádlo, ocet, cukr, sůl, pepř bílý

TopRecepty.cz

Vydatná zelňačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1jKP