Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grahamy od Milleny

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 7. 2009 14:41

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 696 kJ / 2 078 kcal
Bílkoviny63,70 g
Tuky20,28 g
Vláknina21,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy399,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento i spoustu dalších receptů najdete na http://domacipekarny.dama.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

aja.g

1. 7. 2010 16:16

socatko- tak zkus vyzkoušené recepty, je jich všude spousta. A když se ti chleba propadne, tak je hodně vody, nebo droždí. Mrkni http://domacipekarny.dama.cz/ ;-)

socatko socatko

30. 6. 2010 13:37

:-O jee, to je nadhera..Me v te domaci pekarne nejde pect :( Koupila jsem si mouku, kde se jenom pridava voda, a stejne se mi chleba propadl ve stredu a navic bylo testo hrozne mazlave, jakoby nedopecene, vodove ;-(

magdalenka magdalenka

25. 8. 2009 13:55

...alebo kupujem samotné otruby a pridávam do bielej múky...:-)

aja.g

25. 8. 2009 13:20

To je fajn, já už bílé pečivo ani nemusím:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

25. 8. 2009 13:07

Já na to tmavší pečivo pomalu přecházím a taky přidávám třeba jen menší část nějaké celozrné mouky a zbytek normální pšeničné hladké. Ale tady i ta grahamová má své plus, i když je jí jen slabší polovina. Bulky jsou celozrné alespoň z části a ještě obsahují otruby. Měla jsem je na snídani a jsou měkké a vláčné:yes:

magdalenka magdalenka

25. 8. 2009 08:39

Ja dávam pomer 300 g hladká a 200 graham...tiež mám bledé...potieram vodou (- nechce sa mi rozpatlať vajce, zvyšok obyčajne trčí v chladničke zabudnutý a potom sa spláchne...) Inak recept super +

aja.g

25. 8. 2009 07:51

Ono to s tou grahamovou moukou není až tak moc celozrnné. A můžeš si přidat víc hladké, když máš raději bílé pečivo:-)

Merylas Merylas (moderátorka)

24. 8. 2009 17:39

Dnes jsem tyto grahamové bulky pekla, přidala jsem do těsta trochu žitného kvásku. Potírané jsou jen vlažnou vodou, vypadají proto nějak bledě:-)) Tento druh pečiva má rád můj otec a já se taky snažím péct více s celozrnou moukou. Ale každý v rodině má rád něco jiného. Jinak :yes: a +;-)

pipre pipre

15. 7. 2009 16:01

:-p:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: grahamové pečivo graham grahamové pečivo recept grahamové sušenky recept domácí grahamy grahamy recepty z grahamové mouky grahamy recept recept na grahamy grahamové pečivo recepty grahamové bulky pečení grahamu grahamová mouka recepty domácí graham graham pečivo graham recept grahamová mouka recept grahamy recept na grahamove pecivo pečení graham

Suroviny: voda, olej, sůl, cukr, mouka grahamová, mouka hladká, droždí sušené

TopRecepty.cz

Grahamy od Milleny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xGPr