Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené, marinované vykostěné koleno a máslové kapustičky

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 4. 2019 21:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 654 kJ / 3 024 kcal
Bílkoviny151,72 g
Tuky243,39 g
Vláknina23,88 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 1,02 g
Sůl2,00 g
Sacharidy48,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

medanek medanek

3. 5. 2019 23:03

Eja57: Měla jsem kamaráda, co také dělal, či vařil:-D tyto hadice božsky ;-) Aspoň to všichni, co ochutnali tvrdili. :-) Já bohužel ne. Je to už ve mně. :-Q:-Q Školní jídelnu mám vypálenou v žaludku navždy.....:-D:-D

Eja57 Eja57

28. 4. 2019 07:47

medanek: "hadice na paprice" málem jsem smíchy spadla pod stůl:-D Ale moje prateta dělala pajšl naprosto luxusní, kam se hrabe svíčková - ale ona měla na úpravu všech vnitřností nějaký dar od pánaboha...žaludky, srdíčka drůbeží, mana nebeská...

medanek medanek

28. 4. 2019 02:09

MamlajdaD: Děkuji moc :-K:-K:-)

MamlajdaD MamlajdaD

27. 4. 2019 21:43

:-D:-K:yes::yes::yes:<3

magdalenka magdalenka

27. 4. 2019 19:42

Holky, nechcem, aby to vyznelo ako vnucovanie...u mňa vedú tieto"kapustičkové recepty". Hlavne, ten so syrom je super...
https://www.toprecepty.cz/recept/41970-pecena-ruzi...
https://www.toprecepty.cz/recept/16404-kapusticky-...

medanek medanek

27. 4. 2019 12:49

Eja57: Já miluji kapustičky, třeba jen tak opečené, osolené a opepřené na másle, nebo vlastně v jakékoliv upravě. :-8:-8 Na smetaně, smažené atd. V tomto se na mne školní kuchyně nepodepsala:-D:-D jako třeba na jídle mnou nenáviděném...... hadice na paprice ( pajšl ):-D:-D:-K

Eja57 Eja57

27. 4. 2019 11:20

medanek: taky jsem se chtěla zeptat, ale Hosta byla ráno rychlejší:yes:
Úprava trochu připomíná pro mne top úpravu těch kulatých zelených mrňousků - Cuketkovy kapustičky na zádíčka. Kdo nezná....Kapustičky v co nejlepší kondici očistíme od vnějších lístečků, rozkrojíme napůl, vykrojíme košťálek, řeznou stranu osolíme a vložíme do pánve se štědrým množstvím másla řeznou stranou dolů. Přiklopíme a necháme pár minutek až bude řezná plocha zlatavá, otočíme " na zádíčka", vypneme plamen a necháme přikryté cca 5 minut dojít. Skvělé i jen tak, možno posypat třeba sekanými ořechy, výborné jako přílohové, protože řezná strana nasaje chuť sosu třeba z pečeného masa....
Ale i ty Tvoje bych si hned dala:-K
Kapustičky mají asi u mnoha lidí takové to stigma závodních a jiných jídelen - šedivé rozblemcané převařené brrr...ale při dobré úpravě je to skvělá zelenina.

medanek medanek

27. 4. 2019 10:52

hosta: Jé já to nechtěně vypustila, ihned dopíši. Moc děkuji za upozornění:-K:-K

hosta hosta

26. 4. 2019 23:00

Moc pěkné - nechceš ale doplnit úpravu těch ovařených kapustiček?;-)

medanek medanek

26. 4. 2019 22:55

hospodyne: Máš pravdu, je výborné a moc děkuji :-K:-K

hospodyne

26. 4. 2019 21:29

:-K:-KOno to bude dobré i z jiného masa, ale klihovaté koleno musí být úžasné!:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapustičky na másle vykostěné pečené koleno recepty z kapusticek pečené vykostěné vepřové koleno pecene koleno se sosem pomalu pečené vykostene koleno úprava kapustižek recepty na kulate kapusticky vykoštěné koleno recepty prilohovy sos k pecenemu kolenu

Suroviny: koleno vepřové, česnek, olej olivový, cibule, paprika čerstvá červená, slanina uzená, sůl, pepř, kapustičky, máslo

TopRecepty.cz

Pečené, marinované vykostěné koleno a máslové kapustičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lwm1