Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obalovaná tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

19. 7. 2009 07:27

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie883 kJ / 211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Blanka

14. 4. 2016 15:29

pro všechny podivující se - samozřejmě, že se tlačenka rozteče, ale to přece i sýr, když děláte klasiku smažák, proto je třeba udělat dvoj obal, jako u sýra...;-)

casino casino

24. 10. 2014 23:49

Prpcek:
No, buďto se ta tlačenka jen rafinovaně tvářila... ááá nééébo jste něco udělal blbě, což je pravděpodobnější :-D
Měl jsem tu jedinou větou napsaný rcp http://www.labuznik.cz/recept/smazena-tlacenka-tak... ale jako typický podobňák jsem ho nechal anihilovat...:-))

Prpcek

24. 10. 2014 17:01

Neodolal jsem a vyzkoušel. Z tlačenky, která za studena vypadala dobře, vyteklo na pánvi tolik rosolu, že smažení přešlo v dušení. Třeba to bylo tlačenkou, ale znovu to zkoušet nebudu. :no:

Ivina Ivina

5. 12. 2009 20:27

Při tomto receptu jsem si vzpomněla,jak mi kamarádka ze Slovenska posílala zabíjačku v konzervě.Já myslela,že je to polévka tak jsem to rozehřála až pak jsem na druhé straně plechovky zjistila,že to byla tlačenka.Neumím si představit,že bych ji teda obalila,ale když jsme to mohli mít jako polévku,proč ne jako řízky.:-K

Paprika Paprika

16. 8. 2009 20:22

Ivčo - měla jsem tlačenku hodně libovou, je to vidět na fotkách. A na fotce řezu hotového pokrmu je vidět, jak je ten okolní rosol rozpuštěný a vsáklý zevnitř do trojobalu, který byl samozřejmě dvojitý. Ke konci smažení to na jednom místě povolilo a trochu si zasyčela - potvora :-D:-D:-D
Jak to chutnalo nemám ponětí, protože jsem to nejedla, ale manžel si to pochvalovat (viz. komentář dole).;-)

Ivča

16. 8. 2009 19:46

Musím přiznat, že tohle určitě zkoušet nebudu.
Nedovedu si představit, že se v trojobalu zahřátá tlačenka nerozteče. Pokud je ovšem skutečně poctivá. Jednou jsem zkoušela rozmrazit tlačenku v mikrovlnce, a byť na poloviční výkon (400 W), po chvíli jsem měla zabíjačkovou polévku. Ale to byla naše domácí tlačenka ;-)
Popravdě, mně v dvojitém trojobalu vyteče i sýr... :-D

Paprika Paprika

13. 8. 2009 19:48

Výborné,výborné.Recept znám již dlouho a dnes jsem jej poprvé ochutnal.Musím přiznat,že jsem překvapen novou chutí tlačenky(světlé):yes::-!:-!
Jako příloha použit recept Brambory na psa a tímto se z toho stala přímo mana nebeská:-8:-D
Tonda - u Papriky na dobré večeři

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

19. 7. 2009 07:31

Nic proto novému receptu. Včera večer jsem měl tlačenku (krvavou i světlou) s cibilí a octem. Ale tady bych snesl fotečku, abych měl lepší představu a mohl bych dát bodík. Jinak jsem dost nedůvěřivej. Ale bral bych to. Václav.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tlačenka v trojobalu smažená tlačenka tlačenka recept domaci tlacenka polévka z tlačenky tlacenka zabíjačková tlačenka pokrmy z tlacenky rizek z tlacenky tlacenka jako rizek polévka s tlačenky domácí tlačenka recept recept na tlačenku jak rozmrazit tlacenku řízky z tlačenky recept na světlou tlačenku krvava tlacenka světlá tlačenka obaloená tlačenka tlačenka světlá

Suroviny: tlačenka, mouka hladká, vejce, strouhanka, mléko, olej

TopRecepty.cz

Obalovaná tlačenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8qwl