Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šumavská pečeně

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2008 22:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 619 kJ / 2 060 kcal
Bílkoviny211,68 g
Tuky104,02 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 515 mg
Sodík 1,24 g
Sůl2,95 g
Sacharidy67,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mira

8. 8. 2010 10:41

už se těšim až si to uvařim vypadá to moc dobře:-p

Jikotka Jikotka

4. 7. 2009 12:35

Trochu jsem to upravila,nejsou čerstvé houby,dala jsem sušené,dobrota :-p:yes::-p,bodík letí

Lusinda79

20. 12. 2008 20:25

Jani seženeš-je to jako na svíčkovou-tymián, pepř, nové koření, bobkový list plus jalovec.

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 12. 2008 20:23

Jééé, to bych chtěla zkusit!!! Doufám, že seženu to divoké koření!:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí pečeně šumavská hovězí pečeně šumavské knedlíky šumavský knedlík šumavské nudle hovězí pečeně na houbách hovězí na hřibkách šumavská vepřová pečeně hovězí pečeně na slanině švedska hovezí pečeně šumavské maso vepřová pečeně na houbách hovězí zadní recept hovězí na hříbkách recept hovězí maso na hříbkách hovězí pečeně recept švédská pečeně hovězí pečeně na hříbkách šumavska omacka vepřová pečeně na hříbkách

Suroviny: hovězí zadní, cibule, sádlo, slanina, mouka hladká, mrkev, petržel, celer, houba hřib, mléko, smetana, hořčice, koření divoké, ocet, sůl

TopRecepty.cz

Šumavská pečeně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8P